Anahtar Kelimeler: Polise börek ikramı

Polise börek ikramı

Polise börek ikramı

Koronavirüse karşı süren uygulama kapsamında günün her saatinde sahada olan emniyet güçlerine vatandaşlardan yoğun destek geliyor. Daha önce yaşlı vatandaşlara yardımda bulunan Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Ayten yöneticilerle sahadaki polislere börek ikramında bulundu.

İKRAMDA BULUNDULAR

Virüs illetinin kendini göstermeye başladığı günden buyana yaşlılara ve ihtiyaç sahiplerine yardım için sahadan ayrılmayan Yeniden Refah Partisi Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Ayten bu defa da sahadaki polislere börek ikramında bulundu. Sahada günün her saatinde görev yapan polisleri ziyaret eden Ayten ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri yaptırdıkları sıcak börekleri polis memurlarına ikram ettiler.

İKRAM AÇIKLAMASI

Polislere kolaylıklar dileyen Ayten parti olarak Karınca Kararınca Yardım uygulamasını Kırıkkale’de de hayata geçirdiklerini söyledi. Bunun aslında bir insani vazife olduğunu da söylen Ayten böylesi günlerde insanların yardımlaşarak işleri kolaylaştırabileceklerini ve acıların bu şekilde hafifleyeceğini belirtti. İl Başkanı Mustafa Ayten imkanları dahilinde bu tür yardımların süreceğini de kaydetti.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false