Anahtar Kelimeler: lanet yağdı

PKK´ya lanet yağdı!

PKK´ya lanet yağdı!

PKK´ya lanet yağdı!

 

Tepki gösterdiler

Kırıkkale´de vatandaşlar Türk bayraklarıyla yürüyüş yaparak son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto ettiler. Düzenlenen yürüyüşe Şehit aileleri başta olmak üzere sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar destek verdi. Yürüyüşe katılan vatandaşlar Kırıkkale´ye son bir ayda üç şehit geldiğini ve bu acıların biran önce dinmesi gerektiğini ifade ettiler.

BAYRAKLI YÜRÜYÜŞ

Türkiye geneli sosyal medya üzerinden haberleşen vatandaşlar bir araya gelerek Türk Bayrakları ile son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto ettiler. 81 ilde eş zamanlı düzenlenen yürüyüş Kırıkkale´de ise Cumhuriyet Meydanı´nda düzenlendi. Düzenlenen yürüyüşte vatandaşlar Terör örgütü aleyhinde sloganlar attılar.   Vatandaşlar terör olaylarının biran önce son bulmasını ve güneydoğuda PKK destek veren belediyelerin biran önce sorgulanması gerektiğini belirttiler.

BU ACILAR DİNSİN

Dün Türk bayrakları ile Cumhuriyet Meydan´ında toplanan vatandaşlar son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki göstererek Kırıkkale´ye son bir ayda 3 şehittin geldiğini ve Türkiye genelinde ise 55 vatan evladının şepit düştüğünü söylediler. Türk bayrakları ile Cumhuriyet meydanında slogan atan vatandaşlar daha sonra Zafer Caddesi ve İstanbul caddesinde sloganlar atarak yürüyüş yaptılar.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli