Anahtar Kelimeler: Pekgöz durmak bilmiyor

Pekgöz durmak bilmiyor

Pekgöz durmak bilmiyor

Pekgöz durmak bilmiyor

Her yerde Pekgöz var

MHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Abdullah Pekgöz saha çalışmasını en iyi değerlendiren isim olarak dikkat çekiyor. Pekgöz sabahtan başladığı ziyaretleri akşam saatlerine kadar sürdürüyor.

HİÇ BOŞ DURMUYOR

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Abdullah Pekgöz seçim sürecini en iyi değerlendiren aday olarak dikkat çekiyor. Adaylığının açıklandığı günden itibaren sahaya inen Pekgöz yaklaşık 3 haftadan bu yana gitmediği yer, ziyaret etmediği esnaf ve ticaret hane, özel ve kamu kurumları ile sivil toplum kuruluşları kalmadı. Bu arada Eski ve yine sanayi çarşısı, MKE Kurumu fabrikaları ve OSB´deki sanayicileri ve esnafları ziyaret eden Pekgöz dur durak bilmiyor.

DİĞER ADAYLARDAN BAĞIMSIZ

Milletvekili adayı Av. Abdullah Pekgöz kendince belirlediği strateji gereği diğer adaylarla pek fazlaca beraber olmuyor. Ziyaretlerini tek başına gerçekleştiren Pekgöz zamanı en iyi şekilde değerlendirmek için ziyaret ve temaslarını azami ölçüde tutuyor. Zamanın kendisi için çok önemli olduğunu belirten Pekgöz ziyatene gittiği esnafları sadece kapıdan selamlıyor. Kurum ve kuruluşlar dada özellikle çalışanlarla kısa selamlaşma şeklinde temas kurarak gerektiği yerde oy istiyor, gerektiğinde ise hal hatır sorup kendisini tanıtıyor. MHP´ye oy istiyor.

TÜRKİYE´YE MHP LAZIM

Milletvekili adayı Av. Pekgöz Türkiye´nin kaostan çıkması ve toplumun rahat bir nefes alması için Milliyetçi Hareket Partisi´nin iktidarına ihtiyacı olduğunu söyledi. Pekgöz öncelikle terörle mücadelede Türkiye´nin kararlı bir tavır takınması gerektiğini belirterek 13 yıldan bu yana Türkiye´yi yönettiğini sanan AK Parti hükümetlerinin bugün ülkeyi ne hale getirdiğinin ortada olduğunu belirtti. Pekgöz 7 Haziran seçimlerinin bir fırsat olduğunu bu fırsattan yararlanamadığını kaydetti. Milliyetçi Hareket Partisinin bu konuda dik ve kararlı duruşundan hiçbir taviz vermediğini ve söylemlerinin bugün tamamının gerçek olduğunu belirtti. Bunun için bu seçimin özel bir öneminin olduğunu söyledi.



  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli
  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli