Anahtar Kelimeler: Pazarı rapor ettiler

Pazarı rapor ettiler

Pazarı rapor ettiler

Pazarları dolaştılar

 

İyi Parti’den önemli bir çalışma

 

 

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’na mensup kadınlar bir hafta boyunca tüm pazarları dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla görüşüp fiyatları rapor haline getiren önemli bir çalışmaya imza attılar.

ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı’na mensup kadınlar bir hafta boyunca tüm pazarları dolaşarak esnaf ve vatandaşlarla görüşüp fiyatları rapor haline getiren önemli bir çalışmaya imza attılar. Her gün ayrı bir pazara giden İyi Partili kadınlar, esnaf ve vatandaşın durumunu rapor ettiler. Çalışma il teşkilatı ve genel merkeze sunuldu.

ALTINIŞIK BİLGİ VERDİ

İl Başkanı Bülent Altınışık, çalışmayla ilgili bilgi verdi ve “İYİ Parti Kırıkkale Yönetim Kurulu Üyesi Kadınlarımız 1 hafta boyunca Kırıkkale'de kurulan tüm Semt Pazarlarında Pazarcı Esnafı ve Vatandaşlarımızla görüşerek raporlama yaptılar. Yapmış oldukları çalışmalar için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

BİR İLK OLDU

Rapor çalışması esnaf ve vatandaşların durumunu gözler önüne sermesi bakımından önemli bulunuyor. Ayrıca fiyatların pazarlara ve gelişmelere göre de seyrini ortaya koyuyor. Bu çalışma Kırıkkale’de bir ilk olarak da tarihe geçti. İlk kez siyasi bir parti pazarın nabzını farklı bir çalışma ile gözlemlemiş oldu.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı