Anahtar Kelimeler: Parti temayüle hazır!

Parti temayüle hazır!

Parti temayüle hazır!

Parti temayüle hazır!

Neler olacak,

Nasıl olacak?

Adalet ve Kalkınma Partisi hafta sonu yapılacak olan temayül yoklaması için hazırlanıyor. Bununla ilgili çalışmalar tamamlandı.

Temayül çalışması

Yoklamanın Pazar günü yapılacağı bildirildi. Partiye vekillik için 2'si kadın 30 kişinin müracaat ettiği öğrenildi. Temayül yoklamasına milletvekilleri, eski vekiller ve il başkanları katılmayacak. Partinin il başkanı Mürsel Akçay yoklama ve son durum konusunda bilgiler verdi. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, milletvekili adayı olabilmek için partilerine 2`si kadın 30 kişinin başvuruda bulunduğunu söyledi.  Akçay, il başkanlığında yaptığı basın toplantısında, 25`inci dönem milletvekilliği için aday adayı başvurularının 11 Şubat`ta başladığını ve partilerine 2`si kadın 30 kişinin başvuruda bulunduğunu belirtti.

Akçay bilgi verdi

Her yaş grubundan kişilerin aday adaylığı başvurusunda bulunduğunu aktaran Akçay, "Biz il teşkilatı olarak hiçbir milletvekili adayının yanında, onu destekler bir pozisyonda değiliz. Bütün milletvekilleri aday adaylarımıza eşit mesafede hep birlikte, değer verdiğimiz kişilerle beraberiz. Bizim tek isteğimiz başarılı olmak. Başarılı olabilmek için de Kırıkkale halkının teveccühünü, desteğini hangi adayla kazanacaksak o milletvekilleri aday çıksın istiyoruz. Milletvekili adayı olduktan sonra ve milletvekili seçildikten sonra da teşkilatlarla uyum içerisinde çalışacak, vatandaşın dertlerini dinleyip, gönlünü alacak, problemlerine çözüm bulmaya çalışan kişilerin milletvekili olmasını istiyoruz" diye konuştu.

984 kişi oy kullanacak

Akçay, milletvekili aday adaylığının çokluğunu, Yeni Türkiye mücadelesinde katkıda bulunmak isteyenlerin çokluğuna bağladıklarını dile getirdi. Aday adayları için 1 Mart Pazar günü temayül yoklaması yapılacağını kaydeden Akçay, "Temayül yoklamasında 984 arkadaşımız oy kullanacak. Bu yoklamada aday adaylarımızın değerlendirilmesi yapılacak, daha sonra genel merkezimizde üç kademeli oluşturulan komisyona gidecek" ifadelerini kullandı. Akçay, "Temayül yoklamasında 984 arkadaşımız oy kullanacak. Bu yoklamada aday adaylarımızın değerlendirilmesi yapılacak, daha sonra genel merkezimizde üç kademeli oluşturulan komisyona gidecek." dedi. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, vatandaşların sorunlarını dinleyip çözüm ürettikleri için partisinin Kırıkkale milletvekillerine teşekkür etti.

Atalay'a teşekkür

Mürsel Akçay, partinin hizmetlerini de anlattı ve AK Parti`nin hizmetlerinin anlatılmakla bitmeyeceğini dile getirerek, "Kırıkkale`de yapılanlar hiç bitmez. Eskiden vatandaşların talepleri kağıtlara yazılır sonra da atılır, ilgilenilmezdi. AK Parti iktidarı ile birlikte bu değişti. Şimdi vatandaşlarımız vekillerimize daha rahat ulaşıyor ve sorunlarını anlatabiliyorlar. Vekillerimiz de vatandaşlarımızla tek tek ilgilenip yapılabileceklerini yapıyor. Bu konuda vatandaşlarımız da memnun kalıyor. Bu nedenle milletvekillerimize teşekkür ediyorum" dedi. Akçay, kentte yapılması planlanan ya da devam eden yatırımlarda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Beşir Atalay`ın büyük payı olduğunu

 



Serdar AVŞAR
1.03.2015 00:28:37
Müesel alçay senin yerinde olsam o koltuğu ya şimdi terkeder yada 8 haziran sabahı terkedeceksin oynadığın oyunlar yeter .şimdide yalakalıkmı yapıyorsun beşir abine

  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli