?Partimizi yıpratmalarına izin vermeyeceğiz?

?Partimizi yıpratmalarına izin vermeyeceğiz?

?Partimizi yıpratmalarına izin vermeyeceğiz?

 

MHP´den açıklama?

Olağan üstü kongre kararının alınmasının ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Erdal Baloğlu açıklama yaptı. Kongrenin 10 Temmuz tarihinde yapılacağını söyleyen Baloğlu, ?MHP´yi sırtından hançerleyen bir takım küçük adamlar sözde değişim kılıfına sığınıp partimizi yıpratmalarına da asla izin vermeyeceğiz? dedi

KONGRE 10 TEMMUZ´DA

MHP il Başkanı Erdal Baloğlu 10 Temmuz´da yapılacak olan kongre öncesi açıklama yaptı. Baloğlu yaptığı açıklamada. ? 7 Haziran genel seçimleri sonrasında meydana gelen koalisyon görüşmeleri ve akabinde1 Kasım seçimleri ile başlayan birçoğu MHP´nin kapısından bile geçmemiş kişi ve oluşumlar tarafından da beslenen içerisinde samimi ülkücü arkadaşlarımızın da farkında olmadan bulunduğu bir organizasyon MHP´de olağanüstü kongre çalışmaları yaptılar. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyinde defalarca söylediği gibi bizlerin tarafsız hukuka saygılı olduğumuzu belirtmek isterim. Bu süreçte hiç bir arkadaşımızı kırmadan incitmeden yürüttüğümüz ve netice itibari ile 10 Temmuz 2016 tarihinde olağan üstü kongre yapılması yönünde genel merkez kurullarınca karar alınmıştır? ifadelerini kulandı.

KARŞILIK VERECEĞİZ

Demokratik teamüller çerçevesinde ortaya çıkan sonuca herkesin saygı duyması ve MHP´nin üç hilalli bayrağı altında mücadele etmesi gerekmekte olduğunu söyleyen Baloğlu, ?Düne kadar olağanüstü kongre olsun diye mahkeme kapılarını aşındıranlar MHP genel merkezi  tarafından alınan kongre kararına niye tahammül edemiyorlar. Hodri meydan. İl teşkilatı olarak içimize fitne sokmaya çalışan bir takım çıkar çevrelerine daha önce başka birçok partinin içine sızmış bazı organizmaların bizimde içimize sızmalarına asla izin vermeyeceğiz. Yine 1 Kasım seçimlerinde el altından çeşitli çıkar ilişkileri içinde olup AKP´ye kendi mahremini açıp MHP´yi sırtından hançerleyen bir takım küçük adamlar sözde değişim kılıfına sığınıp partimizi yıpratmalarına da asla izin vermeyeceğiz. Şu da iyi bilinmelidir ki gerek yazılı gerekse sosyal medya aracılığıyla MHP´nin adabını aşan bir uslupla beyan veren kişi ve destekçilerine de en sert şekilde karşılık vereceğimizi belirtmek isterim. Şehit kanıyla bu günlere gelen kutlu davamız en kısa zamanda hak ettiği yere gelecektir.10 Temmuz´da yapılacak olan kongremizin vatanımıza milletimize ve ülkücü camiaya hayırlar getirmesini yüce Allahtan niyaz ederim? şeklinde konuştu.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli