Anahtar Kelimeler: Partilere uzanacak

Partilere de uzanacak mı?

Partilere de uzanacak mı?

Partilere de uzanacak mı?

Partilerde de paralelci var!

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında paralel yapıya yakın isimlere yönelik operasyonlar sürüyor. Partilerde de paralele yakın isimler olduğu biliniyor. Bu isimlerle ilgili ne yapılacağı merak konusu.

AK PARTİDEKİ İSTİFALAR

Darbe teşebbüsünde bulunan paralel yapının elemanları kamudan tek tek ayıklanıyor. B:unlarla ilgili 10 gündür çalışma yapılıyor. Ancak partilerin bu konuda ne yapacağı merak konusu. AK Parti´den üç isim istifa etti. Kadın Kolları Başkanı Nurgül Doğmuş, İl Genel Meclisi Üyesi Hülya Tülay İğde ve yönetim kurulu üyesi Avukat Yusuf İnal istifa ederek partiden ayrıldılar. Aslında bu isimlerin istifaya zorlandığı ileri sürülüyor. Fakat partide daha 15 civarında paralel yapı ile yakın ilişkisi geçmişte bulunan isimler dikkat çekiyor. Anlarla ilgili ne gibi bir işlem yapılacağı merak konusu.

NE YAPACAKLAR?

Sadece AK Parti´de değil, MHP ve hatta CHP´de de paralel yapıya yakın isimlerin olduğu konuşuluyor. Bu isimlerle ilgili ne tür işlem yapılacağı da merak konusu. Özellikle MHP´deki bazı isimlerin paralel yapıya yakın olduğu konuşuluyor. Paralel yapı ile mücadele kapsamında muhalefet partilerinin yönetim kurulu üyeleri ve bazı meclis üyeleri konusunda tavrı merakla bekleniyor.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli