Anahtar Kelimeler: Parka konak yapılacak

Parka konak yapılacak

Parka konak yapılacak

Parka konak yapılacak

Başkan Saygılı açıkladı

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Günışığı Yaşlı Hizmet Merkezini ziyaret ederek, buradaki vatandaşların Yaşlılar Günü'nü kutladı.

Parka konak yapılacak

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yaşlılar Haftası münasebetiyle yaptığı ziyaret esnasında bir konuşma gerçekleştirdi. Öncelikle hepinizin yaşlılar haftasını kutluyorum. Allah hepinize hayırlı ömürler nasip etsin. Belediye olarak şehrimizde bulunan emeklilerimiz, yani sizler için çeşitli projelerimiz var. Öncelikle Hüseyin Kahya Parkı, halk dilinde emekliler parkımızın içerisine, nostaljik görünümlü konak tipinde bir alan yapacağız. Orası sizin, tıpkı burası gibi dinlenme alanınız olacak. İnşallah çalışmalarımız 2 ay içerisinde yapılması konusunda görüşmelerimizi tamamladık” diye konuştu.

Hobi bahçesi yapılacak

Öte yandan başka bir projenin daha olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Celal Bayar parkının bulunduğu bölgeye hobi bahçeleri yapacağız. Emeklilerimiz buradan Belediye servisimiz ile o parka gidecekler, orada günün stresini atacaklar ve ellerinde bir meşgale olmuş olacak. İnşallah emeklilerimiz zamanlarını boşa değil, kendi emeklerine harcayacaklar” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından, Başkan Saygılı'ya, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zühtü Bozdemir tarafından babası merhum Kaya Saygılı'nın Günışığı Yaşlı Hizmet Merkezine kayıt kimliği hediye edildi.



mustafa fb
25.03.2015 08:54:41
bu memlekette sadece emekli mi var kırıkkalede kaç tane park varda şehrin ortasında emekliye hibe ediliyo ordan bayanlar geçemiyo esnaf şikayetci o caddeye temizlik haricinde önem mi veriliyo bayramdan önce pazar kurdur emekliye mekan yap esnafı dinleme oraya park yaptın karşısına tesbihçiyi oturttun bayanları dikizlerler küfürler kırıla bumu sizin hizmet anlayışınız köy geldik hala köy olarak devam ediyoz yazıklar olsun

oğuz bey
25.03.2015 12:42:31
Celal Bayar`a bari bulaştırmayın emeklileri. Bırakın orasıda ailelerin sevgililerin çiftlerin vakit geçirebileceği bir yer olsun. Kaç tane bayan gördünüz h.kahya parkından geçebilen. Yaşlıdır başımızın üstünde yeri var ama insan bi yaştan sonra hele ki yalnızsa..

  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false