Anahtar Kelimeler: Parayı teslim

Parayı teslim etti

Parayı teslim etti

Parayı teslim etti

Kırıkkale'de Toprak Mahalle Semti adıyla anılan yerde taksi işletmeciliği yapan Mehmet Küçük bulduğu çantayı vatandaşa teslim etti.

 

 

ARABADA ÇANTA UNUTULDU

Toprak Mahallede Kent Taksi durağında bulunan Mehmet Küçük, bir müşterisini bıraktıktan sonra durağa döndü. Döndüğü yerde bir bayan çantasının olduğunu fark etti. Çantanın içinde para, telefon, kredi kartları ve çeşitli malzemeler olduğunu gördü. Bunun üzerine polise haber verdi. Polis, olay yerine gelirken çanta sahibi de çantanın içindeki telefonunu çaldırmaya başladı. Telefonu açan Mehmet Küçük, çanta sabiyle görüşerek durağın yerini tarif etti. Bu arada polisler ve çanta sahibi durağa geldi. Küçük, çantayı polislere teslim etti. Polislerde çantayı vermeden önce sahibine içindekileri tek tek sordu. Çantayı almaya gelen kadın içindekilerin tamamını bildi. Polis, çantayı teslim etti. Kadın ve yanında bulunanlar Küçük'e teşekkür ederek duraktan ayrıldı.

 

HARAM NASİP OLMASIN

“Allah kimseyi haram mal yedirmesin” diyen Küçük, “Bir müşterimi bıraktıktan sonra durağa döndüm. Döndüğü yerde bir bayan çantası gördüm. Çantanın içinde para, telefon, kredi kartları ve çeşitli malzemeler olduğunu fark etti. Bunun üzerine polise haber verdim. Polis, olay yerine gelirken çanta sahibi de çantanın içindeki telefonunu çaldırmaya başladı. Telefonu açtım  ve durağın yerini tarif ettim. Kısa bir süre sonra polisler ve çanta sahibi durağa geldi. Küçük, çantayı polislere teslim ettim. Polislerde çantayı vermeden önce çanta sahibine içindekileri tek tek sordu. Çantayı almaya gelen kadın içindekilerin tamamını bildi. Polis, çantayı teslim etti” dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false