Anahtar Kelimeler: Pakistan heyeti geldi

Pakistan heyeti geldi

Pakistan heyeti geldi

Kırıkkale Üniversitesi’ni önceki gün Pakistan akademik heyeti ziyaret etti.

 

ZİYARET AÇIKLAMASI

Üniversiteden ziyaretle ilgili olarak şu bilgiler verildi: “Akademik birimlerimizi yakından tanımak ve işbirliği görüşmeleri yapmak üzere Üniversitemize gelen Pakistan WAH Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Jameel-Un Nabi, Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan’ı ziyaret etti. Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Başalan ve Prof. Dr. Erol Yılmaz, Genel Sekreterimiz Dr. Öğr. Üyesi Şevket Evci, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Payıdar Akgüngör, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mahmut Böyükata, Prof. Dr. Orhan Doğan, Doç. Dr. Özer Sevim, Doç. Dr. Barış Kalaycıoğlu ve Doç. Dr. Kamil Şahin hazır bulundu.

 

BİLGİ VERİLDİ

Güçlü tarihi bağlarımızın olduğu dost ve kardeş ülke Pakistan ile birlikte proje temelli, her iki ülkeye de somut katkıları olacak akademik işbirliği çalışmaları yapmaktan memnuniyet duyacağımızı belirten Rektörümüz, Prof. Dr. Jameel-Un Nabi’ye Üniversitemiz ve Üniversitemizin yaptığı ulusal ve uluslararası çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Samimi duygu ve düşünceleri için Rektörümüze teşekkür eden Prof. Dr. Jameel-Un Nabi, iki üniversite arasında ortak yapılabilecek çalışmalar hakkında Rektörümüzle görüş alışverişinde bulundu. Rektörümüz Prof. Dr. Ersan Aslan, Rektör Prof. Dr. Jameel-Un Nabi’ye nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek  şehrimizin sembollerinden olan Çeşnigir Köprüsü’nü resmeden seramik çalışması hediye etti. Pakistan WAH Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Jameel-Un Nabi de Rektörümüze üzerinde WAH Üniversitesi arması olan plaket hediye etti. Ziyaret günün anısına fotoğraf çektirilmesi ile sona erdi.”



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli