Öztürk'ün programı çok yoğun oluyor

Öztürk

Öztürk'ün programı çok yoğun oluyor

Milletimizin içinde,

milletimizle iktidara

koşuyoruz…”

Milliyetçi Hareket Partisi Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Adayı Avukat Halil Öztürk, seri ziyaretlerine dün de devam etti.

Yoğun bir program

Seçim bürosunda kendisini ziyarete gelenleri kabul eden ve görüşmeler yapan Öztürk'ün bürosu geç saatlere kadar sürekli yoğun oluyor. Dün yine seçim bürosunda büyük bir yoğunluk yaşandı. Öztürk, ziyarete gelenler ile görüştü. Öztürk ayrıca, çarşı merkezinde de ziyaretlerde bulunarak vatandaşlar ve esnaflarla görüştü. Hüseyin Kahya Parkı'ndaki kermesi de ziyaret eden Öztürk, burada vatandaşlarla sohbet etti. Demir Çelik Fabrikası'nı da ziyaret eden Öztürk, fabrikada çalışan işçilerle görüşme yaptı.

Ziyaretler için açıklama

MHP`nin iktidar olacağına dair olan inanç her geçen gün kitlesel yaşanıyor. Umut ve gelecek partimiz MHP`de. Sabredin umutları yeşertecek MHP iktidarına 51 gün kaldı” dedi. Ziyaretleri ve çalışmaları konusunda da açıklamada bulunan Öztürk, Milletimizin içindeyiz, Milletimiz için milletimizle birlikte iktidara koşuyoruz” dedi. Demir Çelik Fabrikası'nı da ziyaret ederek işçilerle görüşen Öztürk, buradaki izlenimler konusunda da Demir Çelik Fabrikasını gezip işçilerimizin sorunlarını dinledik. Çözümün MHP`de olduğuna inandıklarını ifade ettiler” dedi.



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false