Öztürk'ün eşi ve kardeşleri de çalışma yapıyor

Öztürk

Öztürk'ün eşi ve kardeşleri de çalışma yapıyor

Hep birlikte çalışıyorlar

MHP Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Adayı Avukat Halil Öztürk bir yandan, eşi ve kardeşleri bir yandan seçim çalışmalarını sürdürüyorlar.

Eşi ve kardeşlerinden ziyaretler

MHP'nin önemli isimlerinden biri olan, Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Adayı Avukat Halil Öztürk ailece seçim çalışmasını sürdürüyor. Öztürk bir yandan, eşi ve kardeşleri öbür yandan seçim çalışmalarına katılıyorlar. Halil Öztürk'ün eşi Serpil Öztürk ve kardeşleri köylere ziyaretlerde bulundular. Özellikle bayanlarla görüşen Öztürk'ün eşi ve kardeşleri her gittikleri köyde büyük ilgi ile karşılaştılar. Zaman zaman duygusal ve göz yaşartan bir ile gören Öztürk'ün eşi ve kardeşleri köylülerin ilgisine teşekkür ettiler. Halil Öztürk, Eşim ve kardeşlerim köy köy gezerek MHP iktidarının gerekliliğini anlatıyor. Hanımefendiler çareyi MHP`de görüyor” dedi.

Sendikada toplantı ve ziyaretler

Halil Öztürk ise seçim çalışmalarını diğer adaylarla birlikte tüm hızıyla sürdürüyor. Öztürk ve MHP adayları önceki gün Türk Eğitim Sen'de geniş katılımlı bir toplantı yaptılar. Öztürk, toplantı konusunda Türk Eğitim Sendikası ile toplantı yaptık. Memurumuz MHP iktidarında hak ettiği itibara ve ücrete kavuşacaktır. Ben de milletvekili seçilirsem takipçisi olacağım” dedi. Öztürk, Kırıkkale Öğretmenevi ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Öğretmenevi'nde kalabalık bir gurupla toplantı yapıldı. Öztürk, Kırıkkale Öğretmen Evi ziyaretimiz ile çalışan ve emekli öğretmenlerin sorunlarını dinleyip çare olacağımıza söz verdik” dedi. Adliye'yi de ziyaret eden Öztürk, hukukçu meslektaşları ile Baro Odası'nda görüşme yaptı. Yeşilyazı köylüleri Öztürk'ü seçim bürosunda ziyaret ederken, Öztürk köylülerle sohbette bulundu. 



ZaferÖNDER
2.05.2015 00:34:37
Hak ve hukuktan yana duruşu ile Kırıkkale halkını kısa zamanda etkileyen Halil Öztürk Beyefendi şehrimiz için bir fırsattır. Yolunuz açık olsun sayın vekilim...

ZaferÖNDER
2.05.2015 22:39:32
Elleri kınalı bacılarımız, elleri hamur kokan analarımızın duası arkanızda inşa-allah. Siz yürümenize bakın Kırıkkale halkı güvendi size...

  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli