Anahtar Kelimeler: Öztürk’ten çifte kutlama

Öztürk'ten çifte kutlama

Öztürk

Öztürk'ten çifte kutlama

23 Nisan ve Kandil kutlaması   

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Adayı Av. Halil Öztürk, basın açıklaması yaparak hem Regaip Kandilini hem de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.

Kandiliniz mübarek olsun

MHP Merkez Disiplin Kurulu Başkanı ve Kırıkkale Milletvekili Adayı Av. Halil Öztürk yaptığı basın açıklamasında, Rahmet, bereket ve mağfiret mevsimi olan üç aylara ve Yüce Allah`ın mümin kullarına bol ihsan ve ikramlar yaptığı müstesna gecelerimizden biri olan Regaip Kandili'ne ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Regaip Kandili, manevi duyguların canlanmasını, insanların hata ve günahlarını sorgulayıp kendisini yenilemesini sağlayan özel gecelerden biridir. Peygamberimiz bu mübarek gecede yapılan dua ve ibadetlerin kabul edileceğini müjdelemiştir. Bu rahmet gecesini en güzel şekilde değerlendirmek, hem kendimiz, hem de tüm insanlık için büyük hayırlar getirecektir” dedi.

23 Nisan kutlaması

Öztürk, 23 Nisan içinse Türkiye Büyük Millet Meclisi`nin kuruluşunun 95. yıldönümünü gurur ve coşkuyla kutladığımız bu günde hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir” ilkesiyle millet egemenliğine dayalı bir rejim kurmanın heyecanını ve anlamını 95 yıl sonra tekrar yaşıyoruz. 23 Nisan 1920, bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti`nin temellerinin atıldığı, egemenliğin kaynağının millet olarak ilan edildiği önemli bir gün iken, diğer taraftan geleceğimizin güvencesi çocuklarımız için bir bayram olarak da kutlanmaktadır” dedi.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli