Anahtar Kelimeler: Öztürk bayram mesajı

Öztürk´ten bayram mesajı

Öztürk´ten bayram mesajı

Öztürk´ten bayram mesajı

Herkesin bayramını kutladı

MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Öztürk, mesajında şunları söyledi: ?

BAYRAM MESAJI

?Yardımlaşma ve dayanışma ruhunun en güzel örneklerinin sergilendiği, milli ve dini ortak değerlerimizin canlandığı bir Kurban Bayramı´na daha milletçe ulaşmanın mutluluğunu ve coşkusunu yaşıyoruz. Bilindiği üzere bayramlar, her türlü insani ve ahlaki değerin yeniden yeşertildiği özel günlerdir. Öyle ki gerek dünya gerek ülkemizde yaşanan son gelişmeler huzur ve sükûnet arayan Müslümanları bayramların birleştirici sıcaklığında bir araya getirmektedir. Aile ve toplum olmanın ayrıcalığını bizlere yaşatan bu günlerin kıymetini bilerek idrak etmek bizleri hem dünyada hem de ahirette mutlu kılacaktır. Dünyanın bir ucunda yaşayan kardeşlerimize uzattığımız yardım eli ile yardımlaşmanın hazzını tüm benliğimizde hissediyoruz. Yine şefkat ve merhamet duygularının yoğun olarak yaşandığı bu günlerde millet olarak bütün kırgınlıkları ve dargınlıkları bir kenara bırakmalı, sevgi atmosferini hâkim kılarak kardeşçe kucaklaşmalıyız.

ŞEHİTLERE RAHMET

Milletimizin birlik ve beraberliği uğruna hayatını kaybeden şehitlerimizi anmak, gazilerimize duyduğumuz şükranı her fırsatta dile getirmek bizim millet olarak edindiğimiz en önemli hasletimizdir. Geçmişte olduğu gibi bugünde milli birlik ve bütünlüğümüzü hedef alan hainlere karşı mücadele sırasında verdiğimiz şehitler bayramların buruk geçmesine neden olmaktadır. Bundan dolayı geçmiş bayramlarda olduğu gibi Kurban Bayramında da şehitlerimizin geride bıraktığı emanetlerine sarılıp onların sıkıntılarını gidermeli, bayramın bütünleştirici sıcaklığını şehit ailelerinin acılarını ve yaralarını daha fazla sarmak için kullanmalıyız. Zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde bayramın tüm milletimize huzur, mutluluk, sağlık ve esenlik getirmesi dileğiyle bayramınızı tebrik ediyorum.?



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli