Öztürk, Kaplan'ı gençliği ile vurdu!

Öztürk, Kaplan

Öztürk, Kaplan'ı gençliği ile vurdu!

Kaplan siyasette omurgasız!”

Öztürk'ten Kaplan'a sert tepki

Avukat Murat Kaplan'ın, AK Parti'ye geçip MHP'de gençlerin önü tıkanıyor” şeklindeki açıklamalarına MHP'den cevap geldi. Kaplan'ın sözlerine cevap MHP Milletvekili Adayı Avukat Halil Öztürk'ten geldi. Kendisini ve diğer aday Seyit Ahmet Göçer'in yaşını örnek gösteren Öztürk, Bu açıklama siyasi çıkar amaçlı yapılmıştır” dedi.

Açıklamalarda bulunmuştu

2014 yerel seçimlerinde MHP'den Belediye Başkan Aday Adayı olan, seçimlerin ardından AK Parti'ye katılan Av. Murat Kaplan, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile önemli iddialarda bulunmuştu. AK Parti İl Sekreteri ile görüşen Av. Kaplan, MHP'nin kendisini yerel seçimlerde aday olarak göstermemesinin nedeninin yaşı olarak gösterildiğini ifade etmişti. Hatta Av. Kaplan, Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri ile görüştüğünü, Yeniçeri'nin kendisine, Ülkeyi bu gençlere mi emanet edeceğiz?” dediğini iddia etmişti. 

Neden aday gösterilmedi?

Av. Kaplan, O dönem aday adayı olduğumda benim aday olmamam için hiçbir neden yoktu, tüm şartlarım uymasına rağmen genç olmamı bahane edip aday göstermediler” demişti. AK Parti İl Sekreteri Eyüp Aydın ise, Ak Parti vizyonu ve misyonu gereği gençlere ve kadınlara büyük önem veriyor. Bu ülke gençlere emanet ve bu gençler ülkemizi ve Ak Parti'yi kalkındıracaktır” açıklamasını yapmıştı.

Öztürk: Ben de gencim”

MHP Kırıkkale Milletvekili Adayı Av. Halil Öztürk'e, Kaplan'ın bu açıklamaları bir toplantı esnasında basın mensupları tarafından hatırlatıldı. Av. Halil Öztürk ise, Bu açıklamalar siyasi çıkar amaçlı yapılmıştır. Kaplan siyaseten omurgası olmayan bir kişidir. Yaptığı açıklamalar da tamamen desteksiz ve bilinçli olarak yapılmıştır. Ben 40 yaşındayım. Yıllardır parti Genel Merkez Yönetim Kurulu'nda görev yapıyorum. Şuan Genel Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığı görevine getirildim. Bu gençlerin önünü tıkamak mıdır?” diye cevap verdi. 

Göçer çok daha genç”

Yıllarca partide görev almış olan ve 1'inci sıradan milletvekili adayı olarak gösterilen Seyit Ahmet Göçer'i de örnek gösteren Av. Öztürk, 1'inci sıra milletvekili adayımız Seyit Ahmet Göçer, Ülkü Ocakları Şube Başkanı iken 27 yaşında İl Başkanlığı görevine getirildi. Tam 8 yıl bu görevi yaptı. Şimdi 35 yaşında ve partimizin 1'inci sıra adayı oldu. Gençlerin önünü kesmek böyle bir şey mi?” diye konuştu.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli