Anahtar Kelimeler: Öztürk ilçeleri dolaşıyor

Öztürk ilçeleri dolaşıyor

Öztürk ilçeleri dolaşıyor

Öztürk ilçeleri dolaşıyor

İlçeler MHP” diyor!

MHP MYK Üyesi Kırıkkaleli hemşehrimiz Avukat Halil Öztürk ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Öztürk, önceki gün Karakeçili ve Çelebi ilçelerini ziyaret etti, ilçe sakinlerine ülkenin durumunu anlattı ve ilçelerin artık MHP” dediğini söyledi. Bu arada MHP döneminde Çelebi'ye yaptırılan okul binasının tamamen döküldüğünü gören Öztürk buna tepki gösterdi.

İLÇE ZİYARETLERİ

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Kırıkkaleli hemşehrimiz Avukat Halil Öztürk, adaylık müracaatı öncesinde seçim çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Bir süredir ilçe ve beldeleri ziyaret eden Öztürk, önceki gün de Karakeçili ve Çelebi ilçelerine gitti. Beraberinde Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik ile ilçeleri ziyaret eden Öztürk, ilçe sakinlerine ülkenin durumunu anlattı ve MHP'nin Türkiye için umut olacağını söyledi.

KARAKEÇİLİ ÇOK OLUMLU

Karakeçili ziyaretinin çok olumlu ve pozitif geçtiğini belirten Öztürk, Bugün Karakeçili bir harikaydı. Burada son yılların en güzel toplantısını bugün yaptık ve Karakeçilili hemşehrilerimiz Türklük için, milli devlet ve üniter yapının devamı için MHP`de karar kıldık dediler. Teşekkürler teşkilatım, teşekkürler yiğit hemşehrilerim” dedi. Karakeçili izlenimlerini bu şekilde aktaran Öztürk, bunu tüm ilçe ziyaretlerinde görmenin mutluluğunu da yaşadıklarını söyledi.

BOYNUMUZUN BORCU

Çelebi ziyareti konusunda da bilgiler veren Öztürk, 1250 rakımlı Çelebi`de hava çok soğuk ama hemşehrilerimiz oldukça sıcak ve samimi. MHP ilçe teşkilatımız seçimlere hazırız diyor. Çiftçi bitti, emekli tükendi. Onları yağa kaldırmak MHP iktidarında boynumuzun borcu” dedi. Öztürk'e Çelebi'de MHP'nin değerli isimlerinden biri olan Hasan Ulusoy'da eşlik etti. Öztürk, burada da çom olumlu izlenimler edindiklerini ve bunun kendilerini mutlu ettiğini söyleyerek ilçe sakinlerine ve teşkilata teşekkür etti.

Bina kaderine terk durumda!

Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında Çelebi ilçesine yapılan Kırıkkale Üniversitesi Çelebi Organik Tarım Araştırma ve Uygulama Birimi yıllardır atıl durumdaydı. Kaderine terk edilen bina izbe görüntüsü ile dikkat çekerken, AKP iktidarının seçimler öncesi binaya tabela astığı öğrenildi.

BİNA TAMAMEN DÖKÜLÜYOR

Kırıkkale'nin Çelebi ilçesine seçim gezisi düzenleyen MHP MYK Üyesi Avukat Halil Öztürk, Çelebi'de MHP iktidarında yapılan ancak AKP iktidarı döneminde atıl bırakılan, kaderine terk edilen, çürümeye başlamış olan Kırıkkale Üniversitesi Organik Tarım Araştırma ve Uygulama Birimi binasını inceledi. Binanın artık tamamen dökülmeye başladığı, camlarının kırıldığı, kullanılmadığı ve daha da kullanılamaz halde olduğu görüntülendi. AKP'lilerin 7 Haziran seçimleri öncesinde tepki çekmemesi için kullanılmayan binaya tabela astığı ve tepkileri seçim öncesi bu şekilde gidermeye çalıştığı öğrenildi.

BİNA İÇİN SÖZ VERDİ

Binanın durumu, yaşanan gelişmeler ve vaziyet hakkında açıklamada bulunan Öztürk, MHP İktidarında yaptırılan Kırıkkale Üniversitesi Çelebi Organik Tarım Araştırma ve Uygulama Birimi olarak son üç seçimdir, seçim öncesi tabelası asılan seçim bitince tabelası kaldırılan, on yıldır atıl olan bu bina 7 Haziran seçimleri öncesi hemşehrilerimizi aldatmak, hizmet ediyoruz algısı yaratmak amaçlı yine asılmış. Ancak Çelebi herşeyin farkında... MHP iktidarında bu bina hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır, söz veriyoruz” dedi.

ÇELEBİ HALKI KANMAZ

AKP'lilerin Çelebi halkı tepki göstermesin diye binaya tabela astıklarını ancak binanın kulanılmayacağını öne süren Öztürk, bunun bir seçim aldatmacası olduğunu vurguladı. Yılardır kaderine terk edilen ve atıl durumda olan binanın artık dökülmeye başladığını gördüklerini söyleyen Öztürk, Binayı MHP yaptırdığı için, MHP'nin bir hizmeti olduğu için kaderine terk ettiler. Şimdi seçim öncesi vatandaş tepki göstermesin diye tabela asmışlar. Her seçim döneminde bunu yapıyorlar. Yazık değil mi bu yatırıma ve bu aldatmacaya? Bu mu sizin siyasetiniz?” diye tepki gösterdi. Öztürk, Çelebi sakinlerinin bu aldatmacaya kanmayacağını sözlerine ekledi.

 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false