Öztürk Disiplin Kurulu Başkanı oldu

Öztürk Disiplin Kurulu Başkanı oldu

Öztürk Disiplin Kurulu Başkanı oldu

Öztürk'e büyük görev

MHP'nin son kurultayında Disiplin Kurulu Üyeliğine seçilen ve uzun yıllar MYK Üyeliği yapan hemşehrimiz Avukat Halil Öztürk, Disiplin Kurulu ilk toplantısında Disiplin Kurulu Başkanlığı'na seçildi.

Kırıkkale için önemli gelişme

MHP Genel Merkezi'nde uzun yıllar Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyeliği yapan ve bir süre önce Kırıkkale'den Milletvekili aday adayı olan hemşehrimiz Avukat Halil Öztürk, partinin son kurultayında Disiplin Kurulu Üyeliği'ne seçilmişti. Öztürk, önceki gün yapılan ilk Disiplin Kurulu toplantısında Disiplin Kurulu Başkanlığı'na seçildi. Öztürk'ün bu görevi Kırıkkale'de memnuniyetle karşılanırken, gelişme duyulur duyulmaz tebrikleri kabul etmeye başladı.

İlk toplantıda Başkan seçildi

Öztürk'ün Disiplin Kurulu Başkanlığı'na seçilmesi Kırıkkale'de geniş yankı yaptı. MHP'den hatırı sayılır isimlerin partinin genel merkez yönetiminde yer alması memnuniyetle karşılanmıştı. Buna ilave olarak Öztürk'ün de Disiplin Kurulu Başkanı olması Kırıkkalelileri ayrıca memnun etti. Bu önemli gelişmeyle ilgili olarak açıklamada bulunan Öztürk, MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Toplantısı sonucu Disiplin Kurulu Başkanı seçilerek göreve başladım. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Liderimiz Sn. Devlet Bahçeli Bey`e şükranlarımızı sunarız. Kapımız ve gönlümüz tüm ülküdaşlarımıza, dostlarımıza ve hemşehrilerimize sonuna dek açıktır” dedi.

Kırıkkalelilerin sesi ve soluğu

Mütevazi yapısı ile bilinen ve uzun yıllar boyunca MHP MYK'da görev alan Avukat Halil Öztürk, başarılı çalışma dönemleri ile adından söz ettirdi. Bir Kırıkkaleli olarak memleketinden hiç kopmayan ve sık sık gelerek Kırıkkalelilerle hemhal olan Öztürk, kamuoyunun sevgisini, ilgisini ve takdirini kazandı. Ankara'da Kırıkkalelilerin adeta sesi ve soluğu olan Öztürk son dönemlerde bir Kırıkkaleli olarak yükselen en önemli isimlerden birisi kabul ediliyor. MHP Kırıkkale Milletvekili aday adayı da olan Öztürk, Kırıkkalelilerin sesi ve soluğu olmaya devam edeceğini belirtiyor. 



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false