Anahtar Kelimeler: Özdem açıklama yaptı

Özdem açıklama yaptı

Özdem açıklama yaptı

AÇIKLAMADA BULUNDU

 

İki dönemdir Kırıkkale’nin Delice ilçesinde Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve 2019 yılında Türkiye’de aldığı oy oranıyla birinci olan Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, 2024 yerel seçimlerinde aday gösterilmedi ve açıklama yaptı. 

 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

2019 yerel seçimlerinde oy oranı ile Kırıkkale’de ve Türkiye’de 1. olan Delice Belediye Başkanı Turgut Özdem, 2024 yerel seçimlerinde aday gösterilmedi. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak adaylık sinyali veren Özdem, “1979 yılında doğduğum günden bu yana askerlik görevim dışında doğup büyüdüğüm İlçemden uzun süreli hiç ayrılmadım” ifadesinde bulundu.

 

HEP GAYRET ETTİK

Özdem, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Delice’ye herhangi bir görevlendirme ya da atamayla gelmiş birisi değilim. Ben ilçeme Rabbimin ve kaderimin tecellisi olarak doğuştan gelmişim. Siyaset ve hizmet hayatımda da tek gayem memleketime bi Hakkın hizmet edebilmek olmuş ve çok şükür Rabbim onu da bana nasip etmiştir. Belediye Başkanlığı görevim sırasında hep birlikte güzel ve yapılamaz denilen hizmetlere imza attık. Her zaman halkımızın menfaatlerini koruduk, yeri geldi riskler aldık. Yeri geldi Delice’nin kangren haline gelmiş birçok problemine el attık, neşter vurduk. Şehrimizin makus talihini yenmek üzere gerekli projeleri hazırladık büyük bir kısmını da hayata geçirdik. Engelleri gördük yılmadık, setlerle karşılaştık pes etmedik. Siz iyisini istediniz biz hep mükemmelini yapmaya gayret ettik.

 

BEKLENTİLERE CEVAP OLMAK

Aziz dostlarım; Turgut Özdem Şerefiyle yaşamış hep haktan yana olmuş şüphesiz ki bu günlere sizlerin destek, dua ve iradesiyle gelmiştir. Öyleyse bugüne kadar halkın sesine ve iradesine nasıl kulak verdiyse, bundan sonra da aynı minvalde hareket edecektir. Şunu herkeste iyi bilmelidir ki bizim bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Allah’ın izni ve halkımızın destek ve duaları ile kaybetmeye niyetimiz yoktur! Benim bize güvenen, bizimle birlikte yola çıkan tüm arkadaşlarımızdan ricam sakin ve sabırlı olmaları, provokasyonlara gelmemeleri, herhangi bir gerginliğe meydan verdirmemeleridir. Bize düşen halkın sesine kulak verip, beklentilerine cevap vermektir.

 

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Neticede kaderimizi yazan Mevla’mız hükmünü yerine getirecek, bizimle ilgili külli iradesini gerçekleştirecektir. Turgut Özdem bugüne kadar çiğ et yemediği için başı ağrımamış, bu yüzden de “Alnı açık başı dik” kalmıştır. Bizim hiç kimseyle tartışma ya da kavga etme gibi bir niyetimiz yoktur. Bizim gayemiz Delice ve burada yaşayan tüm insanlara hizmet etmektir. Halkta zaten bizden bunu beklemektedir. En sonunda bunun kararını yine Delice halkı verecektir. Rabbim tüm kötüleri ve hakkımızda kötülük düşünenleri bizlerden uzak eylesin! Bizim de Rabbimize güvenimiz tamdır. Çünkü O her zaman doğrularla beraberdir. Bizi bekleyenlerin olduğunu düşünerek çıktığımız bu yolda daha nice güzellikleri hep birlikte yaşamak ümidiyle. Birliğimiz daim olsun. Daha öncede nasıl başardıysak şimdi azimle kararla Başaracağımızdan hiç şüphem yoktur. Selam ve dua ile durmak yok yola devam.”



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı