Anahtar Kelimeler: O yasayı anlattı

O yasayı anlattı

O yasayı anlattı

O yasayı anlattı

Yasaya ihtiyaç var” dedi!

Kırıkkale AK Parti Milletvekili Ramazan Can, her hafta geleneksel hale gelen vatandaş vekil toplantısını AK Parti il binasında gerçekleştirdi. Can ilk olarak basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi.

Yasa açıklaması

Can açıklamasında  Bizim buraya gelmemiz bir size lütuf değil. Bizim görevimiz. Yoğun bir meclis çalışması var. Dün sabah 9'a kadar çalıştık. Bu yasayı muhalefet engellemeye çalışıyor. Bu yasanın amacı ne? Adam Molotof atıyor. Otobüste yangına neden oluyor. Araçları yakıyorlar. Dükkanları yakıyorlar. Dolayısıyla toplumsal barışımızı tehdit ediyorlar. İnsanlar sokaklarda rahat gezemez oluyorlar. Temel hak ve hürriyetleri ihlal ediyorlar. Bütün bunları temel hak hürriyeti adına yaptıklarını söylüyorlar. Halbuki temel hak hürriyetlerde insanların ilk olarak yaşama hakkı vardır. İnsanlar huzur ve barış ortamında yaşar. Bunun için bu  yasaya ihtiyaç var. Bu yasayı inşallah çıkartacağız. Muhalefetin bütün direnişlerine karşı çıkaracağız” dedi.

Adaylara başarılar diledi

Can İkinci bölümü geçirdik. 3 bölüm daha kaldı. İnşallah önümüzdeki haftalar içinde yasalaştıracağız. Geçen hafta il başkanımızın riyasetinde güzel bir temayül yapıldı. AK Partiye yakışır bir şekilde, medeni bir şekilde aday adayı arkadaşlarımız yarıştı. Bizde aday adayıyız ama biz o temayüle girmedik. Güzel bir yarış oldu. Buraya gelen milletvekilleri de memnun ayrılmış. O nedenle de il başkanımız ve ekibine teşekkür ederiz. Biliyorsunuz alt komisyon kuruldu. Kırıkkale'de tahmin ediyorum 1-2 gün içinde Kırıkkale arkadaşlarımız mülakat olacak. Bütün AK Partili arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz” dedi.



  • Salı 27 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli