Otomobil hırsızları yakalandı

Otomobil hırsızları yakalandı

Otomobil hırsızları yakalandı

Parçalarken bulundular!

Kırıkkale`nin Zafer Caddesi`nde park halinde bulunan bir otomobili gece yarısı şifre kırıcı elektronik anahtarla çalıştırdıktan sonra plakasını değiştiren 3 hırsızlık zanlısı, Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Hırsızlık ekipleri tarafından uzun süren takip sonucu Ankara`daki bir sanayide parçalara ayırırken yakalanıp, Kırıkkale`ye getirildiler.

Otomobil hırsızlığı

Daha önceden çeşitli suçlardan sabıkaları bulunduğu tespit edilen D.G. (38), K.C.O. (49) ile M.A. (36) gece yarısı Ankara`dan kiraladıkları bir otomobil ile Kırıkkale`ye geldi. Kentin Zafer Caddesi üzerinde bulunan ve S.E. adlı iş adamına ait olan 06 DL 9381 plakalı otomobili, gece 03.30 sıralarında elektronik anahtar vasıtası ile çalıştırıp, olay yerinden hızla uzaklaştılar. Hırsızlık zanlıları, çaldıkları otomobilin plakasını Kırıkkale çıkışı yolda değiştirdikten sonra Ankara`ya götürdüler.

Suçüstü yakalandılar

Zanlılar, otomobil sahibinin ihbarı üzerine yapılan takip sonucu İvedik Oto Sanayii`nde otomobili parçalarken Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü`ne bağlı Asayiş ve Hırsızlık Şubesi ekipleri tarafından uzun bir takip sonucu Ankara`da suçüstü yakalandılar. Ankara`da göz altına alınıp, Kırıkkale`ye getirilen sabıkalı zanlılardan D.G., K.C.Ö. ve M.A., Yüksek İhtisas Hastanesi`nde alınan sağlık kontrolü raporu sonrası Emniyet Müdürlüğü`nde göz altına alındı, ifadelerinden sonra Adliyeye sevk edildiler. Zanlıların sürekli aynı marka otomobilleri elektronik anahtarla rahatlıkla çalıştırdıkları ve Ankara da parçalara ayırarak sattıkları öğrenildi.



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli