Osmangazi Anadolu'da mezuniyet sevinci

Osmangazi Anadolu

Osmangazi Anadolu'da mezuniyet sevinci

Renkli bir tören yapıldı

Kırıkkale Osmangazi Anadolu Lisesi tarafından Kırıkkale İl Kültür Merkezi'nde 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet Programı düzenlendi.

İlgi yüksek oldu

Programa Kırıkkale İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Yaşar Gürsoy, okulun eski müdürlerinden Kemal Erdem başta olmak üzere çeşitli okul müdürleri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Okul Müdürü Mehmet Yeşilyurt'un konuşması ile devam etti. Okulun Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Osman Çağrı Çevik tarafından hazırlanan okul öğrencilerinin rol aldığı Senin Annen Bir Melekti Yavrum” isimli tiyatro eseri sergilendi. Program okul eğitimi boyunca çekilen fotoğraflardan oluşan mezunlar sinevizyon gösterimi ile sunuldu. Osmangazi Anadolu Lisesi 12/B sınıfından pansiyonda yatılı kalan Gülşah Ergişi mezun öğrenciler adına konuşma yaptı.

Bayrağı teslim ettiler

Bayrak ve flama teslimi kapsamında okulun 12. sınıf öğrencisi Zuhal Yıldız bayrağı 11. sınıf öğrencisi Şuayip Sakallı'ya, 12. sınıf öğrencisi Elif Selcen Eke okul flamasını 11. sınıf öğrencisi Sevim Gökçen Şahin'e teslim ettiler. Öğrencilere temsili Mezuniyet Belgeleri verildi. Okul Müdürü Mehmet Yeşilyurt okul yıllığı, mezuniyet programının hazırlanması ve tiyatro ekibinin çalışmasına en fazla katkısı olan okul öğretmenlerinden Ayfer Özarslan ile Osman Çağrı Çevik'i plaketle ödüllendirdi. Program toplu fotoğraf çekimi ve kep atma töreni ile sona erdi. Tiyatro gösterisi ise keyifle izlendi ve tam not aldı. 



  • Cuma 25.2 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli