Anahtar Kelimeler: Ortak kaygımız vatandır

?Ortak kaygımız vatandır?

?Ortak kaygımız vatandır?

?Ortak kaygımız vatandır?

CHP´de bayram kutlaması

Cumhuriyet Halk Partisi yönetimi, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Meydanı´nda buluştu. Atatürk anıtına çelenk sunan İl Başkanı Ahmet Önal, ?Siyasi görüşümüz ne olursa olsun bizim ortak kaygımız vatandır? dedi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi Kırıkkale İl Başkanlığı yönetimi, Cumhuriyet Meydanı´nda bir araya geldi. İlk olarak Atatürk Anıtı´na yönetimi adına çelenk bırakan İl Başkanı Ahmet Önal ve Merkez İlçe Başkanı Yücel Kızık, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı´nın okunmasıyla birlikte günün anısına Başkan Önal konuşma yaptı. CHP´nin meydanda yaptığı etkinliğe Petrol-İş Sendikası, Atatürkçü Düşünce Derneği, Alevi Kültür Derneği ve Eğitim-Sen destek verdi.

FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMAYIZ

Burada gazetecilere günün anlam ve önemini belirtmek amacıyla konuşma yapan Başkan Önal, ?Senin ve silah arkadaşlarının gerçekleştirdiği bir mucize eseri olan ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollamanın azmi ve bilinci içerisindeyiz. En zor şartlarda ülkesini zulümden, felaket ve sıkıntılardan kurtarmış olan Türk Ulusunun torunları olarak bizler, ulusunu iç ve dış her türlü tehlikeye karşı koruma görevini hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan yerine getirmeye hazırdır? dedi.

EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ

Önal, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?Dün olduğu gibi bugün olduğu gibi Cumhuriyet ve devrimlerine inananlar olarak, anayasal hakların kendisine vermiş olduğu o yolda emin adımlarla ilerlemektedir. Türkiye Cumhuriyeti´nin bölünmez bütünlüğü için yorulmadan çalışmaya devam edecektir. Bu kutsal görevi yerine getirirken, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün ilkel ve devrimlerinden aldığımız güçle uygarlık yolunda kararlı şekilde yürüyeceğimizden asla kimsenin şüphesi olmasın.?

UMUDUMUZU KAYBETMİYORUZ

?İç ve dış düşmanlar her gün her yerde cinayet, terör, katliam yaşıyor. Ülkemizde kan ve gözyaşı var. Terör aldı başını gidiyor. Ulusumuz tehdit altında, insanlarımız tedirgin. Tüm bunlara rağmen, hiç bir zaman umudumuzu kaybetmiyoruz. Bu ülkenin bayramlarına sahip çıkıyoruz. Bu sebeple 30 Ağustos 1922´de Dumlupınar´da zaferle biten, büyük taarruzu taçlandıran Başkumandanlık Zaferi´ni başaranları Türk Ulusu adına saygıyla anıyoruz. Siyası görüşümüz ne olursa olsun ortak kaygımız vatan olsun? dedi.



  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli
  • Pazartesi 28.1 ° / 17.1 ° Güneşli