Önemli görev yürütüyorsunuz”

 Önemli görev yürütüyorsunuz”

Önemli görev yürütüyorsunuz”

Vali'yi ziyaret ettiler 

01-07 Mart Muhasebe Haftası dolayısıyla Kırıkkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Kürşat Gürtemel ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Vali Ali Kolat ve Defterdar Veysi Şehin'i makamında ziyaret ettiler.

Vali Kolat'a bilgi verildi

İlk ziyaretini Vali Ali Kolat'a yapan Kırıkkale Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Kürşat Gürtemel ve yönetimi ziyarette Vali Kolat'a bilgiler verdi. Gürtemel  tarafından verilen bilgilerde; Mali Müşavirler Haftasının 01-07 Mart tarihleri arasında olarak kutlandığını belirterek ülke genelinde, 77 Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Odası ile 8 Yeminli Mali Müşavir Odasına kayıtlı, 96.000 meslek mensubu, 21.000 stajyer, büro çalışanları ve aileleriyle birlikte 500.000'i geçen muhasebe camiası bulunduğunu belirtti.

Ekonominin can damarı

Vali Kolat, serbest muhasebeci ve Mali müşavirlerin kayıt dışı ekonominin kayıt altına alınması  noktasında önemli görevler yürüttüğünü belirterek, çalışmalarından dolayı mali Müşavirleri, muhasebecileri ve tüm çalışanları kutladı. Vali Kolat ziyaretinden sonra Defterdar Şahin'i ziyaret eden Gürtemel ve yönetimi, Şahin'e de bilgi verdi. Şahin ise ekonominin can damarının  muhasebe olduğu söyleyerek, muhasebeciler haftasını kutladı.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli