Anahtar Kelimeler: Önemli görüşme

Önemli bir görüşme

Önemli bir görüşme

GÖRÜŞME YAPILDI

 

DEİK Türkiye- Mali İş Konseyi Başkanı ve Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) Kırıkkale Şube Başkanı Savaş Geyik başkanlığındaki işadamları heyeti, Mali Sanayi ve Ticaret Bakanı Moussa Alassane Diallo ile bir toplantı gerçekleştirdi.

 

GÖRÜŞME YAPILDI

Ankara'da düzenlenen 'Türkiye-Mali 4'üncü Dönem Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısı öncesinde, Mali Büyükelçiliği’nde gerçekleştirilen toplantıda, ticari fırsatlar ve işbirliği konularından görüş alışverişinde bulunuldu. ASKON Kırıkkale Şube Başkanı ve DEİK Türkiye-Mali İş Konseyi Başkanı Savaş Geyik, iki ülke arasında ticareti artırmaya katkı sağlamak üzere hazır olduklarını ifade ederek, Konsey üyelerinin yanı sıra Türkiye’nin üretim ve ticaret potansiyeline dikkati çekti.

 

ÖNEMİ BÜYÜK

DEİK Türkiye- Mali İş Konseyi üyesi olan ASKON Kırıkkale üyesi işadamlarına ülkesinin yatırım ve ticaret potansiyeline dair detaylı bilgiler aktaran Mali Sanayi ve Ticaret Bakanı Moussa Alassane Diallo, heyetinin iki ülke ticaretinin gelişmesinde pay sahibi olacağına inandığını ifade etti. Bakan Moussa Alassane Diallo; enerji, makine, tarım, tekstil, gıda ve sağlık sektörlerinde yapılacak yatırımların önemine dikkati çekti ve işadamlarını Mali’ye davet etti.



  • Perşembe 23.4 ° / 16.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu