Anahtar Kelimeler: sahada

Önal hep sahada

Önal hep sahada

CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, saha çalışmalarını hızlandırdı. Karşıyaka Salı pazarında ve Gündoğdu pazarında esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

ZİYARETLERDE BULUNUYOR

14 Mart seçim çalışmaları partilerde tüm hızıyla devam ediyor. Aday adaylığı sürecinin sona ermesiyle birlikte Kırıkkale’de, adaylarının saha çalışmaları devam ediyor. İlçe ve belde teşkilatlarının yanı sıra saha çalışması olarak Kırıkkale esnafları, köy ve kasaba seçmenleriyle buluşan aday adayları hem partilerinin hem de kendi propagandalarını yapmaya devam ediyor. Kırıkkale milletvekili seçildiği günden bu güne kadar saha çalışmalarını hiç bırakmayan CHP Kırıkkale Milletvekili Ahmet Önal, ziyaretlerini sürdürüyor.

 

SIKINTILARINI DİNLİYOR

Ziyaretleri ile ilgili bilgi veren Önal, “Karşıyaka Salı pazarında esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinledik” dedi. Ziyaretlerinde vatandaşlar ile sohbet eden ve sıkıntılarını dinleyen Önal, CHP’nin iktidarında tüm sorunların sona ereceğini anlattı. Ülkede olduğu gibi Kırıkkale’de de derin yaraların yol açmasına neden olan ekonomik, sosyal ve hukuk düzeninin CHP iktidarında yeniden ele alınacağını dile getiren Önal, halkın refahı, ülkenin selameti için Türkiye’de CHP’nin iktidar olmasını tüm ziyaretlerinde vatandaşlar ile esnaflara izah ediyor.

 

İLÇE ZİYARETLERİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili adayları seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. CHP Kırıkkale Milletvekili adayları Ahmet Önal, Ömer Eldemir ve Ümit Duman seçim çalışmaları kapsamında Kırıkkale’nin Karakeçili ilçesine ziyarette bulundular. Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li adaylar Cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu ve partilerine destek istediler. CHP’li Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal ise hedef iktidar diyerek, “Karakeçili ilçemizde esnaflarımız ve vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorunlarını dinledik” dedi.



  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Pazar 31.5 ° / 19.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı