Anahtar Kelimeler: Ölüm tuzağı gibi

Ölüm tuzağı gibi!

Ölüm tuzağı gibi!

Ölüm tuzağı gibi!

Sürekli kaza oluyor!

2010 yılında hizmete giren ancak bugüne kadar bir çok kazaya tanıklık eden Keskin ilçesi Küçük Sanayi Sitesinde kavşak sorunu bir türlü çözülemiyor. Adeta ölüm kavşağı olarak adlandırılan kavşakta bu kez de bir otomobil ile bir traktör çarpıştı. Meydana gelen kazada 4 kişi yaralandı.

4 KİŞİ YARALANDI

Keskin istikametinden Kırıkkale istikametine gitmekte olan otomobil Keskin Küçük Sanayi Sitesi kavşağından Kırıkkale istikametinden gelen ve sanayiye girmek isteyen traktör ile çarpıştı. Kazanın etkisiyle arka tekeri kopan traktörün römorku çıkarken, traktör ters dönerek durabildi. Otomobilde ise büyük maddi hasar meydana geldi. Meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü, otomobilde bulunan bir kişi ile traktör sürücüsü ve traktörde bulunan bir bayan yolcu çeşitli yerlerinden yaralandı. Kaza yerine kısa zamanda ulaşan 112 acil servis ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralıları hastaneye kaldırdı.

BU NE İLK, NE DE SON!

Keskin-Kırıkkale otoyolunun üzerinde bulunması nedeniyle sürekli kazaların meydana geldiği Keskin Küçük Sanayi Sitesi Kavşağında bu kaza ne ilk, önlem alınmazsa ne de son olacak. Sık sık kazaların yaşandığı kavşakta son 20 gün içerisinde üçüncü trafik kazası meydana gelirken, tek teselli bu 3 kazada her hangi bir can kaybının olmaması oldu. Meydana gelen trafik kazalarında can kaybı olmazken, büyük maddi hasarlar meydana geldi. Kavşağın adeta ölüm tehlikesi saçtığını belirten sanayi çarşısı esnafı, bu kazaların önüne geçilebilmesi için acil önlem alınması gerektiğini belirtiyor.

SİNYALİZASYON VE CEP TALEBİ

Sanayiye giriş kavşağında önlem alınması için sorunun tüm yetkililere iletildiğini belirten Keskin Küçük Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Nafi Kalkan, ?Siteye girişler Allah´a emanet. Biz sorunu tüm yetkililere, kara yollarına ilettik. Eğer ki burada bir ölümlü trafik kazası meydana gelirse bunun tek sorumlusu bu zamana kadar yaptığımız çağrılara cevap vermeyen yetkililerdir. Bu kavşak ana yol üzerinde olduğu için Neredeyse kazasız gün geçmiyor. Acilen kavşağa sinyalizasyon ve siteye giriş cebi yapılması gerekiyor. Bu önlemler alınmazsa bu kaza ne ilk olacak, ne de son. Yetkililerimize bir kez daha çağrı yapıyoruz. Yeter artık, gerekli önlemleri alalım ve bu kazalara bir son verelim. Önlem almak için ölümlerin olmasını mı bekliyoruz?? dedi. 



  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı