Anahtar Kelimeler: Olgun vefat etti!

Olgun vefat etti!

Olgun vefat etti!

Olgun vefat etti!

Cenaze töreni yapıldı

MKE Kurumu Destek Tesisleri İşletmesi Müdür Yardımcısı Fikret Olgun (1956-2015) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Merhum Fikret Olgun'un cenazesi Mareşal Fevzi Çakmak Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kırıkkale Yenimahalle Mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine Vali Ali Kolat, MKEK Genel Müdürü İzzet Artunç, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKEK Genel Müdür Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, MKEK Fabrika Müdürleri, MKEK çalışanları, merhum Fikret Olgun'un ailesi ve vatandaşlar katıldı. Daha sonra merhum Fikret Olgun'un cenazesi Kırıkkale Yenimahalle Mezarlığında toprağa verildi.

OLGUN ANLATILDI

Vali Kolat, MKEK Genel Müdürü İzzet Artunç, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve beraberindeki heyet, merhumun Bahşılı'daki evini ziyaret ederek ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Burada konuşan MKEK Genel Müdürü İzzet Artunç, merhum Fikret Olgun'un ölümünden duyduğu üzüntüyü dile getirerek merhuma Allah'tan rahmet ailesine de başsağlığı diledi. Merhumun MKEK'nin her türlü sorunu ile özdeşleştiğini ve her sorunda elini taşın altına soktuğunu belirtti.

ALLAH RAHMET EYLESİN

Vali Kolat ise yaptığı kısa konuşmada, Allah mekânını cennet eylesin. Ailesine sabır diliyorum. Hakikaten merhum Fikret kardeşimiz, çevresinde ve arkadaşları arasında sevilen birisiydi. Daha genç yaşta, hizmetin fevkinde iken kaybetmemiş bizi derin bir şekilde üzmüştür. MKE Kurumuna ve ailesine başsağlığı diliyorum” dedi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false