Anahtar Kelimeler: Okullara önlem

Okullara önlem

Okullara önlem

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekipleri, okul çevrelerinde güvenlik uygulamalarını sürdürüyor. Ekipler, okul önlerinde şüphelendikleri kişiler ve araçlara yönelik çeşitli uygulamalar yapıyor.

 

TEDBİRLER ALINIYOR

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü, çocukların güvenliğine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, okul çevrelerinde denetimler gerçekleştirerek uygunsuz durumlara müsaade etmiyor. Denetimlerde, okul çevrelerinde bulunan iş yerleri, parklar ve oyun alanları kontrol edildi. Ayrıca, okula gelen öğrencilerin ve velilerinin güvenliği de sağlandı. Okul çevresindeki güvenlik önlemleri artırıldı. Okul çevrelerinde bulunan iş yerlerine gerekli uyarılar yapıldı." ifadelerine yer verildi.

 

DENETİMLER YAPILIYOR

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi korumak ve güvenli bir şekilde eğitim almalarını sağlamak amacıyla, İlimiz merkezinde bulunan okullarımız ve çevresi ekiplerimiz tarafından denetlenmiştir. Açıklamada, "Çalışmalarımız azim ve kararlılıkla devam edecektir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

 

BİLGİ VERİLDİ

Okul çevrelerinde bulunan iş yerlerinin güvenlik kameraları kontrol edildi. Okul çevrelerinde bulunan parklar ve oyun alanları kontrol edildi. Okula gelen öğrencilerin ve velilerinin güvenliği sağlandı. Okul çevresindeki güvenlik önlemleri artırıldı. Okul çevrelerinde bulunan iş yerlerine gerekli uyarılar yapıldı.



  • Pazartesi 30.9 ° / 17.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 27.5 ° / 16.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 23.5 ° / 16.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu