Anahtar Kelimeler: Okulda inceleme yaptı

Okulda inceleme yaptı

Okulda inceleme yaptı

Okulda inceleme yaptı

Okulu ziyaret etti

Vali Ali Kolat, Osmangazi Mahallesinde bulunan ve 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde faaliyete geçen, Beşir Atalay İmam Hatip Lisesinde incelemeler yaptı. Ziyaretin ardından açıklama yapan Vali Kolat, ?Çalışma ortamınızda çok iyi durumda. İnşallah sıkıntısız bir eğitim dönemi geçiririz. Okulumuzun çevre düzeni de bitmek üzere? dedi.

30 DERSLİK 806 ÖĞRENCİ VAR

Vali Kolat ilk olarak, Beşir Atalay İmam Hatip Lisesini gezerek,  Okul Müdürü İdris Akgül´den çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Okul Müdürü İdris Akgül tarafından verilen bilgilerde, okulda toplam 30 derslik olduğu, 806 öğrenci ve 52 öğretmen ile eğitim ve öğretime devam edildiğini söyledi. Daha sonra, sınıfları tek tek gezen Vali Kolat, buradaki öğrencilerle bir süre sohbet ederek,  onlara çeşitli nasihatlerde bulundu.

BAŞARILAR DİLERİM

İncelemelerin ardından, öğretmenlerle bir araya gelen Vali Kolat burada yaptığı kısa konuşmada; ?Okulumuz gayet güzel olmuş. Çalışma ortamınızda çok iyi durumda. İnşallah sıkıntısız bir eğitim dönemi geçiririz. Okulumuzun çevre düzeni de bitmek üzere. Okulun çevresi yeşillendirilir ve ağaçlandırılırsa daha da güzel bir ortam oluşacak. Kırıkkale eğitim ve öğretim açısından son derece iyi bir konumda. Öğretmen açığımız yok. Sınıflarımız gayet ferah. İnşallah öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin gayretleriyle başarılı bir eğitim ve öğretim dönemi geçiririz. Bu vesileyle öğretmen ve öğrencilerimize kolaylıklar diliyorum.? dedi. Daha sonra, Vali Ali Kolat, tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyerek okuldan ayrıldı,

 

 



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli