Anahtar Kelimeler: Öğretmenlik kutsal meslek

Öğretmenlik en kutsal meslek

Öğretmenlik en kutsal meslek

Öğretmenlik en kutsal meslek

Aday öğretmenlerle buluştular

Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök Yönetim Kurulu üyeleri ve İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin´in katılımlarıyla Kırıkkale´ye ataması yapılan öğretmen adayları ile birlikte Vural Alabalık da tanışma toplantısı düzenlendi

SİZLER YAPACAĞINIZDAN EMİNİM

Kırıkkale Vural Alabalık tesislerinde ilde görev yapacak öğretmen adayları ile bir arada olduklarından mutlu olduklarını belirten Kırıkkale il milli eğitim müdürü İsmail Çetin, öğretmen adaylarına seslenerek, öğretmenlik kutsal bir meslek sizler burada şimdi aday öğretmen olarak görev yapıyorsunuz. İlerde kendi branşlarda öğretmenliğe başlayacaksınız. Geleceğimiz çocuklarımıza daha iyi bir eğitim vermenizi beklerim. Onlara bir öğretmen şefkati ile yaklaşın onları okulla hayatlarını bir tutun. Bu görevi sizler en iyisini sizler yapacağınızdan eminim? dedi.

KUTSAL BİR MESLEK

Kırıkkale milletvekili Abdullah Öztürk´te konuşmasında öğretmenlere büyük görevler düştüğünü ve gerçekten özverili bir şekilde öğretmenlik yaptıklarını çünkü öğretmenlik kutsal bir meslektir? dedi. Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök´te konuşmasında öğretmen adayların Kırıkkale´de görev yaptıklarından dolayı mutlu olduklarını ve her zaman yanlarında yer alacaklarını belirtti.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli