Anahtar Kelimeler: Öğretmenleri üzen kaza

Öğretmenleri üzen kaza

Öğretmenleri üzen kaza

Öğretmenleri üzen kaza

 

2 öğretmen yaralandı

Bahşılı-Karaahmetli yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 öğretmen ağır yaralanarak Hastaneye kaldırıldığı bildirildi.

OTOMOBİLLE TIR ÇARPIŞTI

Edinilen bilgiye göre, Kırıkkale-Kulu karayolu Karaahmetli köyü yakınlarındaki kazada Kesikköprü köyü ilkokulunda öğretmen olan Sabriye Sinem Bakırcı idaresindeki 06 DS 1470 otomobil ile aynı yönde giden Önder Yılmaz´ın kullandığı 14 AN 673 plakalı tırla çarpıştı. Kazada, sürücü ile otomobilde bulunan öğretmen Sultan Irmak yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırılan yaralılardan sürücü Bakırcı´nın hayati tehlikelerinin devam ettiği öğrenildi. Öğretmenlerin mutlu günlerinin akabinde meydana gelen kaza bütün milli eğitim camiasını üzdü.

2. KAZA ANKARA YOLUNDA

Diğer taraftan, Habip Öztürk (39) idaresindeki 71 AS 804 plakalı otomobil, Kırıkkale-Ankara karayolu 15. kilometresinde Mevlüt Demircan´ın kullandığı 71 DE 384 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücü Öztürk ile otomobilde bulunan Gülay (38) ve Halit Ensar Öztürk (8) yaralandı. 112 Acil Servis ekiplerince Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli