Anahtar Kelimeler: araya geldi

Oğan’la bir araya geldi

Oğan’la bir araya geldi

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Doçent Doktor Murat Ünver, Cumhurbaşkanı adayı Dr. Sinan OĞAN'la seçim sürecini değerlendirmek amacıyla bir ardaya geldi.

AÇIKLAMADA BULUNDU

Ünver yaptığı açıklamada "Kendisine açıkça hedefinin seçimi almak olup olmadığını sordum. Kendisi seçim stratejisini anlattı ve kesinlikle seçimi almak üzere çalıştığını ifade etti” dedi. Ünver, “Türk Milliyetçilerinin Atatürk'ten sonra ilk kez iktidar fırsatı yakaladığı açıktır. Bu fırsat iyi değerlendirilmelidir ve kazanacağın yanında olma psikolojisi bırakılmalı doğrunun olanın olmalıdır. Bizim yakalamaya çalıştığımız fırsatı Sinan Bey elde etti. 

 

GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR

Bu hala milletimiz adına bir fırsatımız var demektir. Çağın ihtiyaçlarını gözeterek, bilimsel temeller üzerine oturttuğumuz, Aziz Milletimize armağan ettiğimiz projelerimizi ve diğer kaynakları Sinan Bey ve ekibinin istifadelerine sunacağız. Gün birlik günüdür, gün arınma günüdür. Hayatın yorgunluğunu üzerinde taşıyanların peşinden sürüklemeyi bırakıp, yeni yüzyılda genç ve dinamik ekiplerle yeni bir sayfa açma zamanıdır” dedi. 



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false