?Öfkeliyiz, yastayız, isyandayız!?

?Öfkeliyiz, yastayız, isyandayız!?

?Öfkeliyiz, yastayız, isyandayız!?

Saldırıya KESK tepkisi!

Emek Platformuna üye sendikalar Ankara´da yaşanan bombalı saldırıyı protesto etmek için Cumhuriyet Meydanında bir araya geldiler. KESK Dönem Sözcüsü, Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin, ?Öfkeliyiz, yastayız, isyandayız? dedi.

TERÖRÜ PROTESTO ETTİLER

Emek Platformuna üye sendikalar Ankara´daki bombalı saldırıyı protesto etmek için Cumhuriyet Meydanında bir araya geldi. Ellerinde dövizlerle meydanda toplanan kalabalığa hitaben konuşan KESK Dönem Sözcüsü, Eğitim Sen Şube Başkanı Yüksel Şahin saldırının barışa yapılan bir saldırı olduğunu söyledi. Şahin, ?Korkmayacağız yılmayacağız ve affetmeyeceğiz. Türkiye´nin göbeğinde binlerce polisin gözü önünde Demokrasiyi bombalarıyla havaya uçurdular? dedi.

BU KATLİAMIN FAİLİ BELLİDİR

Yüksel Şahin hiç kimsenin bu katliamın faili meçhul olduğunu söyleyemeye yetkisinin olmadığını belirterek şöyle konuştu. ?Katilleri bildiğimiz gibi amaçlarını da biliyoruz. Amaçları bizi korkutarak amaçları bizi korkutarak, bizi yıldırarak bizi sindirerek on üç yıllık zulüm ve haksızlık düzenlerini sürdürmeye çalışmaktır. Amaçları Gezi isyanından bu yana diktatörlüğe direnen binlerce yurttaşın azmini kırmaktır.?

DESTEK VERDİLER

Emek barış ve Demokrasi mitingimizi kana bulayanlara seslendiğini anlatan Yüksel Şahin ?Biz milyonlarca bu ülkenin genci kadını, işçisi, kamu emekçisi doktoru mühendisi olarak bütün vahşetinize bütün şiddetinize bütün katliamlarınıza rağmen eşit özgür demokratik bir ülkede bir arada yaşama kararlılığımızdan ve barışı savunmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Bizi yıldırmak bizi yıldırmak, bizi sindirmek gibi nafile işlere imza atanlara sesleniyoruz. Korkmayacağız, yılmayacağız, unutmayacağız ve affetmeyeceğiz. İnsanlık tarihi zalimlerin ve katliamcıların kanda boğulduklarına tanıktır? Şahin 12-13 Ekim tarihlerinde tüm emekçilerin greve gideceğini ve işbaşı yapmayacağını söyledi Protesto eylemine CHP il teşkilatı, Milletvekili adayları Hasan Biçer, Adem Şahin ve Mustafa Demiral ve bazı sivil toplum kuruluşları da destek verdi.



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false