Odamıza kimlik ve vizyon kazandırdık”

 Odamıza kimlik ve vizyon kazandırdık”

Odamıza kimlik ve vizyon kazandırdık”

TSO iftarda buluşturdu

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 11 ayın sultanı Ramazan nedeniyle geleneksel hale getirilen iftar yemeği görkemli bir şekilde gerçekleşti. İftar yemeğinde Kırıkkale Milletvekilleri ilk kez bir araya geldi. İftarda konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök Odaya yakışır bir hizmet binası yaptıklarını verdikleri tüm sözleri bir bir yerine getirdiklerini tüm makamların bir emanet olduğunu bu emanetlerinde hakkını vermek gerektiğini söyledi

ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI

Gök Düğün Salonunda gerçekleştirilen iftar yemeğine AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can, MHP Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Vali Yardımcısı Abdullah Aslaner, Ak Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, İl Müftüsü Bekir Gerek, İl Müdürleri, Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Dr. Tekin Akça, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Köstekli ve oda başkanları, Kalegaz Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Ömer Faruk Ilıcan,Ticaret ve Sanayi Odası eski başkan ve yönetimleri, işadamları, siyasetçiler, sevil toplum örgütü temsilcileri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

ÜYELERİN HELAL PARASI

İftar yemeğinin açılış konuşmasını yapan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök Ramazan ayının eşsiz ve mana yüklü derin İkliminden millet olarak feyizlendiğimiz ve oluk oluk akan nimet pınarlarından kana kana içmek için ibadetlerimizi yapıldığını belirtti. Gök Cenab-ı Allah, tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız duaları kabul etmesi ve üzerimizden ihsanını, mağfiretini ve himmetini esirgemesi dilekleri ile devam ettiği konuşmasında İftar sofralarının etrafında inşa edilen manevi köprülerle; kalplerimize huzur, yüreklerimize sıcaklık ve bakışlarımıza umut hâkim olur.

HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

Dinimizin esaslarından bir tanesi de emanete sahip çıkmak, hıyanet etmemektir. Bugün bulunduğumuz makamlar bizlere birer emanettir. Bu emanetin hakkını vermek de bizim asli görevimizdir. Malumunuz kısa bir süre önce Türkiye Odalar Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu`nun katılımı ile yeni oda binamızın açılışını gerçekleştirdik. Yarım asırlık odamıza yakışır bir hizmet binasını göreve gelirken söz verdiğimiz zaman diliminde hizmete açmanın onur ve gururunu yaşıyoruz. Biz aslında bir binadan ziyade odamıza bir kimlik bir vizyon kazandırdığımız inancındayız. Ve bunu odaya mensup 2 bin 100 üyemizin yani sizlerin helal paraları ile yaptık. Bunu hep birlikte başardık. Bundan sonra da sizlerin desteği ile İnşallah söz verdiğimiz hizmetlerimiz hepsini bir bir yerine getireceğiz” ifadesini kullandı. Gök konuşmasının son kısmında da iftar yemeğine katılan herkese teşekkür etti.

GURUR DUYUYORUM

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Seyit Ahmet Göçer yaptığı konuşmada Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ekrem Gök ve yönetimine teşekkür ederek, 2002 yılından bugüne kadar TSO'nun üyesiyim ve Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası'na üye olmaktan gurur duyuyorum. Kırıkkale'de ve iş dünyasında ne tür sıkıntılar yaşadığınızı yakinen biliyorum. İlimiz bundan sonraki süreçte kalkınmada ve yatırımda en iyi yerlerde olması için elimizden geleni yapacağız. Bundan sonraki süreçte siz değerli hemşerilerimizle istişarede bulunarak Kırıkkale ve Kırıkkale'nin çocuğunun istihdamın sağlaması noktasında hiçbir sorumluluktan kaçmadan elimizi taşın altına koyacağız” ifadesini kullandı.

RAMAZAN BİRLİK AYI

Ak Parti Milletvekili Ramazan Can yaptığı konuşmada iftara katılanların Ramazan aylarını kutlayarak Ramazan ayını birlik, beraberlik ve huzur içerisinde idrak ediyoruz. İnşallah Ramazan Bayramını da beraber idrak ederiz. Bizleri bir araya getiren Ticaret ve Sanayi Odası'na teşekkür ederiz” ifadesini kullandı. AK Parti Milletvekili Oğuz Kağan Köksal yaptığı konuşmada Ramazan ayının çok farklı bir iklimi olduğunu bu iklimin ülke genelinde olduğu gibi ilimizde yaşandığını belirterek Ramazan ayı dostluk ve kardeşliklerin bir araya gelinmesinde vesile olacak aylardan birisidir. Ticaret ve Sanayi Odası Kırıkkale'de çok güzel işlere imza atıyor. Bir ilin motor gücüde Ticaret ve Sanayi Odasıdır. Hizmetlerde öncülük yapacağına inanıyoruz. Bizlere bu güzel iftarı veren herkese teşekkür ederim” ifadesini kullandı.

MESAFELİ DURDULAR

Kırıkkale Ticaret Odasını yemeğinde ilk kez bir araya gelen Kırıkkale Milletvekilleri Oğuz Kağan Köksal, Ramazan Can ve Seyit Ahmet Göçer protokol için ayrılan masada yan yana gelmelerine rağmen sadece selamlaştıkları görüldü. Birbirlerine mesafeli duran vekillerden Ramazan Can ve Seyit Ahmet Göçer'in kısa bir süre de olsa sohbet etmeleri de gözlerden kaçmadı. Milletvekilleri yemeğin hemen ardından Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök ve Meclis Başkanı Bekir Şahin'e teşekkür ederek salonları selamlayarak iftar yemeğinden ayrıldılar.

TEK TEK UĞURLADILAR

İftar yemeğinden sonra Ticaret Odası yöneticileri ve Meclis üyeleri yemek öncesi tek karşıladıkları konukları kapı önünde yine tek uğurladılar. Yemek sonrası Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök yönetim kurulu ve Meclis üyelerine teşekkür ederek Birliğimiz daim olsun. Birlikte hareket ettiğimiz sürece aşamayacağımız engel yok. Katkılarınızdan dolayı hepinize  teşekkür ederim” ifadesini kullandı.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli