Oda başkanları neden sessiz kaldı?

Oda başkanları neden sessiz kaldı?

Oda başkanları neden sessiz kaldı?

 

Zarar gören sizin esnafınız!

Kırıkkale´de Hamsi Şöleni adıyla dört gün boyunca süren meydandaki etkinlikte her türlü ürünün satışı yapılırken esnaflar zarara uğradı, buna tepki gösterildi ancak hiçbir esnaf odası başkanı sesini yükseltmedi.

TEPKİLER GELDİ, ONLAR SESSİZDİ!

Kırıkkale´de esnafların yalnız kaldıklarını gösteren bir durum bir kere daha yaşandı. Oda başkanları meydanda esnaflar tarafından tepki gören uygulamaya sessiz kaldılar. Meydanın dört gün boyunca şehir dışından gelen esnaflara açık tutulması, burada Hamsi Şöleni adıyla peynir, zeytin, bal ve kuruyemiş gibi ürünler satılması, üstelik fiş ve fatura kesilmemesi esnafların tepkisini çekti. Esnaflar dört gün boyunca zarar ederken, bu duruma oda başkanlarının hiç ses çıkarmaması tepkileri de beraberinde getirdiler.

BU KADAR ACİZ OLUNMAZ!

Esnaflar, ?Bu uygulamaya kim izin verdiyse tepki gösteriyoruz. Dört gün boyunca zarar ettik. Onlar ise fiş ve fatura kesmeden satış yaptılar. Vergi kaçağı ortaya çıktı. Sanki bizim burada peynir, zeytin, bal ve kuruyemiş yokmuş gibi bunların satışını yaptılar. Hamsi Şöleni dediler, 3.5 ton hamsi dağıtacaklarını söylediler, 25 kilo hamsi ile milleti kandırdılar. Oda başkanları da bunan sessiz kaldı. Bunu ayıplıyoruz, kınıyoruz ve tepki gösteriyoruz. Kırıkkale bu kadar ucuz ve aciz bırakılmamalıydı? dediler.



  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 22.6 ° / 13.3 ° Güneşli