O uçaklar Kırıkkale için uçuyor!

O uçaklar Kırıkkale için uçuyor!

O uçaklar Kırıkkale için uçuyor!

Cumartesi günü gösteri uçuşu var!

Kırıkkale´ye özel gösteri

Kırıkkale´de birkaç gündür şehir üzerinde saatlerce uçan jet uçakları ile ilgili merak giderildi. Uçakların Kırıkkale´ye özel bir gösteri için hazırlık yaptığı öğrenildi.

UÇAKLAR MERAK KONUSU OLDU

Kırıkkale üzerinde birkaç gündür jet uçaklarının uçtuğu görülüyor. Büyük gürültü ve merakla, aynı zamanda da endişe ile takip edilen uçakların ne amaçla uçtuğunu herkes birbirine soruyordu. Uçaklarla ilgili merak giderildi. Dün öğleden önce yaklaşık bir saat boyunca şehir üzerinde, özellikle de MKE fabrikaları bölgesinde uçuş yapan uçakların ne amaçla uçtuğuna dair bilgi edinildi.

GÖSTERİ UÇUŞU YAPILACAK

Uçakların MKE´yi korumaya yönelik olarak uçtuğu öne sürülüyordu. Ancak uçakların Kırıkkale´ye özel bir çalışma amacıyla uçtuğu bilgisi geldi. Türkiye´nin gururu olan Solo Türk´e ait uçukların Cumartesi günü Kırıkkale´ye özel bir gösteri uçuşu yapacakları bildirildi. Cumartesi günü Solo Türk´ün üniversite kampusu civarında veya Ahılı bölgesinde 2 saatlik bir gösteri uçuşu planladığı belirtildi.

KIRIKKALE´YE ÖZEL GÖSTERİ

Gösteri için güzergah üzerinde eğitim çalışması yapan uçakların gösteriye hazırlandığı Valilik kanalıyla bildirildi. İkişerli uçaklarla yapılan eğitim çalışmasının Cuma günü de olması bekleniyor. Cumartesi günü ise saat 14:00 ila 15:00 arasında gösteri planlanıyor. Kırıkkale´ye özel olarak yapılacak olan gösterinin aslında 18 Mart Çanakkale Zaferi yıldönümünde yapılmasının planlandığı fakat terörle ilgili gelişmeler nedeniyle bugüne ertelendiği vurgulandı.



  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 21.5 ° / 12.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 21.9 ° / 12.9 ° Güneşli