Anahtar Kelimeler: Nezarethaneler doldu

Nezarethaneler doldu!

Nezarethaneler doldu!

Nezarethaneler doldu!

Savcı yazı yazacak!

Kırıkkale´de 15 Temmuz darbe girişiminden sonra artan FETÖ terör örgütü operasyonları kapsamında gözaltına alınanların sayısı artarken, karakolların nezarethanelerinin dolduğu öğrenildi.

KARAKOLLAR DOLDU

Kırıkkale´de FETÖ terör örgütü kapsamında gözaltına alınanların sayısı giderek artıyor. Şu anda il merkezindeki karakolların nezarethanelerinin tamamen dolu olduğu öğrenildi. Merkez Karakolu, Karşıyaka ve Kalepete Karakolunda boş yer kalmadı. Buralardan henüz sevk de yapılmadı. Sebebi ise davaya bakan savcının izinde olması. Savcının birkaç günlüğüne izin aldığı öğrenilirken, araya hafta sonunun da girmesi ile karakollar tamamen doldu.

SAVCIYI BEKLİYORLAR

Karakollarda bulunan isimler de sıradan kişiler değil. Şehirdeki iş adamları ve esnaflardan oluşan topluluk. Kimisi Cuma günü, kimisi de Pazartesi günü yapılan operasyonlarla gözaltına alınmışlardı. İçlerinden henüz tutuklanan veya denetimli serbestlikle salıverilen olmadı. Savcı hakime yazı yazarak bunu yapacak. Ancak savcı da izinde. Herkes savcının gelmesini bekliyor. Karakollardaki iş adamlarının iaşelerini Emniyet karşılıyor. Savcı gelince kimisi ya salıverilecek veya tutuklanarak cezaevine gönderilecek.



  • Cuma 25.1 ° / 14.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.2 ° / 14.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 23.7 ° / 13.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı