Anahtar Kelimeler: gamsız adamsın Sayın Saygılı!

Ne gamsız adamsın Sayın Saygılı!

Ne gamsız adamsın Sayın Saygılı!

Yol mu arabaya yakışmadı, Araba mı yola yakışmadı…!

Araba iyi de yol öyle olmayaydı!

 

Yolu kim sabote etti böyle!

 

Kırıkkale’nin yolu, kaldırımı, parkları, pis kokusu, ‘çirkin’ demeye milletin dili varmadığı için ‘yakışıksız’ görüntüsü Belediye Başkanı Mehmet Saygılı döneminde meşhur oldu.

 

İLGİNÇ BİR OLAY

Kırıkkale’nin yolu, kaldırımı, parkları, pis kokusu, ‘çirkin’ demeye milletin dili varmadığı için ‘yakışıksız’ görüntüsü Belediye Başkanı Mehmet Saygılı döneminde meşhur oldu. Bunu en iyi anlatan ve en iyi gösteren görüntü de Saygılı’nın TOGG’la şehir içinde yaptığı gezide ortaya çıktı. Üstelik görüntü şehrin en işlek caddesi ve vitrini konumundaki Zafer Caddesi’nde çekildi. Şehrin merkezinde şehre yakışmayan görüntüler tüm sosyal medya hesapları ve haber bültenlerinde servis edildi. Görüntü öyle ki, “Ya araba yola yakışmadı, ya da yol arabaya yakışmadı” yorumlarını beraberinde getirdi. Saygılı’nın arabanın içinde her zamanki gibi “gamsız” gülümsemesi ise daha çok dikkat çekti. 

 

YAKIŞIKSIZ BİR DURUM

TOGG alan Kırıkkale Belediyesi arabayı tanıtmak için Saygılı’ya teslim etti. Direksiyona geçen Saygılı, araçla Zafer Caddesi’nde korna çalarak ilerlemeye başladı. Tam da o esnada Saygılı’nın hizmet eksiği(!) kameralara arabayla birlikte yansıdı. Yolda ilerlerken, yolun bozuk görüntüsü, çirkin, kırık dökük mazgal dikkat çekti. Bu görüntüler tüm Türkiye’de reklam oldu. Yeni bir araçla bozuk yol ve Saygılı’nın gamsız gülümsemesi bir araya gelince haberin resimlerindeki o meşhur olan görüntüler ortaya çıktı. Kırıkkale’nin mahallelerinde alışık olunan görüntüler merkezde de Türkiye’ye servis edilmiş oldu. Belediye’nin tüm işlerinin böyle yakışıksız olduğuna dikkat çeken bir çok kişi, bu görüntüleri de servis edenlerin her zamanki gibi yakışıksız bir işe imza attıklarına dair yorumlar geldi.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false