Mutlu” bir görüntü vermeye çalıştı!

 Mutlu” bir görüntü vermeye çalıştı!

Mutlu” bir görüntü vermeye çalıştı!

Tokadı sanki o yemiş gibi!

Bu kez öfke yerine gülücük dağıttı!

Vatandaşın sorunlarını, istek, talep ve sıkıntılarını dinlemek ve bu yolda çözüm üretmek amacıyla yapılmakta olan Halk Günü'nün 44'ncüsü gerçekleştirildi. Toplantıları başlatan Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yine yoktu, toplantıya ise birkaç gündür personele attığı tokat ile kamuoyunun tepkisini çeken Başkan Yardımcısı Erol Mutlu Bakır yaptı.

Mutlu Bakır bu kez gülüyor!

Toplantıya bir süredir tokat” haberleri ile gündemde olan Erol Mutlu Bakır başkanlık ederken, diğer başkan yardımcılarının da toplantıda hazır bulunduğu gözlendi. Daha önceki toplantılarda asabiyeti ile dikkat çeken Mutlu Bakır'ın bu kez vatandaşa gülücükler dağıtması dikkat çekti. Tokat haberlerinin etkisini gösterdiği gözlendi. Mutlu Bakır'ın yüzünde bu kez adeta gülücükler açıyordu. Belediyeden ise toplantı konusunda bu kez daha geniş bir haber metni gönderildi ve açıklama ile detayların uzatıldığı gözlendi.

Belediyenin toplantı açıklaması

İşte Belediye'nin bu toplantı ile ilgili haber metni açıklaması: Vatandaşlarımızın yoğun katılım sağladığı 44'ncü halk günü etkinliğinde, yol problemlerinden, iş konusuna, yardım taleplerinden, park isteklerine kadar tüm sorunlar ele alındı. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır'ın başkanlık ettiği ve tüm Belediye Başkan Yardımcılarımız ile birim müdürlerimizin hazır bulunduğu etkinliğimizde vatandaşlarımızın sorunlarına anında çözüm adına notlar alınarak, talimatlar verildi.

Problemleri biliyorlarmış!

Yol çalışmalarının ne zaman başlayacağını merak eden vatandaşlarımıza, Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır açıklama yaptı. Belediye Başkan Yardımcımız Sayın Mutlu Erol Bakır açıklamasında, Hepimiz Kırıkkaleliyiz, hepimiz bu şehirde yaşıyoruz. Yol problemlerini A'dan Z'ye biliyoruz. Sizinde bildiğiniz gibi yol yapmak için, asfalt dökmek için hava şartlarının el verişli olması gerekiyor. Bu nedenle bahar ayına girdiğimiz şu günlerde geniş bir çalışma sistemi ile şehrimizdeki tüm yollara el atacağız. Sıkıntılı olan bütün mahalle ve sokaklarda çalışma yapılacak. Bunu bu sezon gerçekleştireceğiz. İnşallah daha güzel bir şehir için el ele vererek çalışacağız” dedi.



  • Perşembe 23.9 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli