Anahtar Kelimeler: MUTLU BAYRAMLAR

MUTLU BAYRAMLAR

MUTLU BAYRAMLAR

MUTLU BAYRAMLAR

Şeker tadında bir bayram

İslam dünyasının kutsal değerlerinden birisi olan Ramazan Bayramı herkese kutlu olsun. Tatlı bir telaşın yaşandığı Kırıkkale´de Ramazan Bayramı hazırlıkları tamamlandı. Kırıkkale´de Bayram Namazı Pazar günü sabah saat 06.04´da bütün camilerde kılınacak. Kırıkkale huzurlu bir bayram yaşayacak olmanın mutluluğu içinde.

HUZURLU BİR BAYRAM

Kırıkkale´de 25 Haziran Pazar günü başlayıp 3 gün devam edecek Ramazan Bayramı için tüm hazırlıklar tamamlandı. Kırıkkale Valiliği ek tedbirlerin alındığını duyururken, Kırıkkale Belediyesi tarafından hazırlıklar yapıldı. Ramazan Bayramı dolayısıyla şehirde bir haftadır artış gösteren alışveriş hareketliliği dikkat çekti.  Kırıkkale´de Bayram Namazı Pazar günü sabah saat 06.04´da bütün camilerde kılınacak. Tüm vatandaşların ortak dileği ise ülkemizde ve Kırıkkale´de huzurlu bir bayram gerçekleşmesi.

HUŞU İÇERİSİNDE KUTLANACAK

Tüm İslam Dünyasında olduğu gibi Kırıkkale´de de Ramazan Bayramı büyük bir huşu içerisinde kutlanacak. Aile büyükleri hatırlanacak, küçükler harçlık ve şekerlerle sevindirilecek, ziyaretlerle komşuluk, dostluk ve akrabalık bağı bir defa daha perçinleştirilecek. Ramazan Bayramı dolayısıyla Valilik, Siyasi Partiler ve Sendikalar bayramlaşma programları gerçekleştirecek. 



  • Perşembe 17.8 ° / 7.6 ° Güneşli
  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli