Anahtar Kelimeler: Müsteşar yardımcısı geldi

Müsteşar yardımcısı geldi

Müsteşar yardımcısı geldi

Müsteşar yardımcısı geldi

Kamu yatırımlarını inceledi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça, kamu yatırımlarını incelemek ve bazı değerlendirmelerde bulunmak üzere Kırıkkale'ye geldi.

Kırıkkale ziyareti

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'nda görevli Genel Müdürleri, Daire Başkanlarından oluşan heyet ilk olarak Valiliği ziyaret etti. Heyet, Valilik ziyaretlerinde; Vali Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ve yetkililer tarafından karşılandı.  Vali Kolat, günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren heyete Valilik giriş katında bulunan Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin maketinden, Organize Sanayi Bölgesi hakkında bilgiler verdi.

Doğa açıklaması

Valilik ziyaretlerinde ‘Şeref Defterini' imzalayan Lütfi Akça'ya; Vali Ali Kolat tarafından Halk Eğitim Merkezinde hazırlanan ‘El Sanatları Çinisi', Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı tarafından ‘ Gelin Bebek' hediye edildi. Burada değerlendirmelerde bulunan Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Sayın Prof. Dr. Lütfi Akça¸  Orman Su İşleri Bakanlığının yatırımlarını yerinde görmek, incelemelerde bulunmak üzere geldiklerini belirtti. Ayrıca Orman ve Su İşleri Bakanlığının ülke gelindeki ormanı, doğayı korumaya yönelik faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Vali bilgi verdi

Ziyarette konuşan Vali Kolat: İlimize gelerek bizi onurlandırdınız. İlimize geldiğiniz için, ilimizdeki yatırımları hep birlikte değerlendirme imkânı verdiğiniz için tüm yetkililerimize teşekkür ediyorum. Biz de bunu bir fırsata çevireceğiz inşallah. İlimizdeki yapılan yatırımları gözden geçireceğiz. Yapılabilecek yatırımları hep birlikte değerlendireceğiz. İnşallah güzel bir çalışma ortamı olacak.' dedi. Daha sonra Vali Ali Kolat, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça ve beraberindeki heyet, Kırıkkale ilindeki Orman ve Su İşleri Bakanlığının ilimizde yatırımları, yeni yapılacak yatırımlar, göletler, orman faaliyetlerinin konuşulacağı İl Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısına geçti.

Sunum yapıldı

Toplantıya; Vali Ali Kolat, Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Lütfi Akça, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı yetkilileri, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve yetkililer katıldı. Buradaki toplantının açılışında konuşan Vali Kolat, heyete ilimize yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek ilimizdeki orman yapısı, sulama göletleri ve yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Toplantıda Kırıkkale ilindeki ormanlık alan, göletler ve diğer yatırımlar hakkında sunumlar yapıldı.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli