MÜSİAD çalışmalarını anlatmış!

MÜSİAD çalışmalarını anlatmış!

MÜSİAD çalışmalarını anlatmış!

Ne çalışması yaptınız siz?

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Haşim Baloğlu Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret etti. Baloğlu ziyarette Kolat'a çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kolat, Biz MÜSİAD ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz” dedi

Baloğlu bilgi verdi

MÜSİAD Kırıkkale Şube Başkanı Haşim Baloğlu ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ali Kolat'ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler. Ziyarete konuşma yapan Baloğlu, Müstakil Sanayici ve Adamları Derneği'nin 1992 yılında Türk iş adamları tarafından kurulan bir sivil toplum örgütü olduğunu söyledi.

Basit bir dernek oldu!

MÜSİAD Vali'ye çalışmaları hakkında bilgi verirken, derneğin Kırıkkale için bugüne kadar ne çalışması yaptığı merak konusu oldu. Derneğin, kurulduğu gütnden bu yana Kırıkkale için yaptığı dikkate değer bir çalışma hatırlanmıyor. Bir çok ilde faal olan MÜSİAD, Kırıkkale'de basit bir dernek olmaktan öteye gidemedi.

Vali açıklama yaptı

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali  Ali Kolat; Biz MÜSİAD ile işbirliği içerisinde çalışıyoruz. Valilik olarak her türlü desteği veriyoruz. Sizlerden gelen talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Bütün çabamız Kırıkkalemizi daha yaşanabilir bir yer yapmak içindir. Ben bu vesileyle yeni Yönetim Kurulunuzu tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi. Daha sonra Vali Kolat, MÜSİAD Krıkkale İl Başkanı Haşim Baloğlu ve Yönetim Kuruyu Üyeleriyle bir süre sohbet etti.



  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false