Müracaat edip açıklama yaptılar

Müracaat edip açıklama yaptılar

Müracaat edip açıklama yaptılar

Kimler açıklamada bulundu

AK Parti´nin aday adayları partiye müracaatlarını yaptı ve ardından açıklamada bulundu. Tüm aday adayları tek başına iktidar ve 3-0 mesajı ile hizmet vurgusu yaptılar. MHP´den de bir isim müracaat etti ve açıklama yaptı. İşte o mesajlar?

HİZMET İÇİN ÇALIŞACAĞIM

Ankara Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Yardımcılığı görevinde iken Kırıkkale Milletvekili Aday Adaylığı için istifa eden Osman Acar, resmi açıklamasını yaptı. Başvuru dosyasını İl Başkanı Mürsel Akçay´a teslim eden Acar, aday olsun olmasın Kırıkkale´ye ve Kırıkkale insanına hizmet için AK Parti için çalışacağını söyledi. En güzel hizmetin insana yapılan hizmet olduğuna dikkat çeken Acar, kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

AYTEKİN AÇIKLAMASI

Partiye aday adaylığı müracaatında bulunan Avukat Orhan aytekin sosyal medya hesabından

şu açıklamayı yaptı: ?Sevgili dostlar, aday adaylığı müracaatımı yaptım. 1 Kasım´da yapılacak seçimin ülkemizin birliğine, dirliğine, bütünlüğüne istikrarına katkı sağlamasını ve hayırlara vesile olmasını cenab-ı Allah´tan niyaz eder selam ve saygılarımı sunarım.?

ILICAN AÇIKLAMASI

İş adamı Ömer Faruk ılıcan´da adaylığı sonrası şu açıklamayı yaptı: ?Sevdalı olduğum şehrin insanları kıymetli Kırıkkale halkı şehrimizin ve şehrimizde yaşayan Kırıkkale halkının ve çocuklarının yarınlarıyla ilgili kurduğumuz hayallerimizin adına milletvekili aday adayı olduk. Asla gevşemeyeceğiz. Asla hüzünlenmeyeceğiz. Yapabileceklerimiz adına asla vazgeçmeyeceğiz. Asla umutsuzluğa kapılmayacağız. Çünkü biz inanıyoruz ve inanıyorsak üstünüz bunu asla unutmayacağız. Kırıkkale´ye ve Kırıkkale halkına hizmet için Allah´ın izniyle bize Kırıkkale halkı yeter.?

CANLA BAŞLA ÇALIŞACAĞIM

Aday adaylarından birisi Avukat Murat Kaplan. 25. dönem milletvekilliği içinde aynı partiden vekilliğe kolları sıvayan Kaplan, 7 Haziran seçimi sonrasında halkın büyük bir yanılgıya düştüğünü 20 vekille kaybedilen iktidarlığın tekrarlanmaması için canla başla çalışacaklarını söyledi.

NİYETİMİZ HAYIR

Kırıkkale siyasetinin aktif ismi, Kırıkkale Barosu eski Başkanı, AK Parti´den 25. dönem Milletvekili Aday Adayı Ayhan Yılmaz, 26. dönem için de aday adaylığı başvurusunu yaptı. İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç´a yapılan başvuruda Yılmaz, ülke ve Kırıkkale menfaatine hayırlı olan hangi adayın kazanması gerekiyorsa onun kazanmasını diledi. Yılmaz ?Niyetimiz hayır, akıbetimiz hayırlı olur inşallah? dedi.

BERABER GÖĞÜSLEYECEĞİZ

Kırıkkale´nin tanınmış simalarından ABC Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, AK Parti il binasında 26. dönem Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulundu. Güleç, ?Hizmet için diğer aday adayı kardeşlerimizle ipi hep beraber göğüsleyeceğimizin bilinmesini isterim? dedi.

ERDAL´DA ADAY ADAYI

Aday adaylığı sürecinin başlamasıyla beraber Kırıkkale aday adayları da başvurularını yapmaya başladı. 25. dönem Ak Parti´den aday adayı olan Erhan Erdal AK Parti il binasında 26.dönem Kırıkkale Milletvekilliği için adaylığını açıkladı. Erdal´ın başvurusunu kabul eden Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Bahadır Kılıç, hayırlı olması temennisinde bulundu.

ÖZTÜRK BAŞVURUSUNU YAPTI

25. Dönem MHP´den Kırıkkale Milletvekilliği için 2. sırandan aday olan Av. Halil Öztürk, 26. dönem Milletvekilliği için aday adaylığını sosyal paylaşım sitesinden duyurdu. Öztürk yapmış olduğu açıklamasında ?Kıymetli Kırıkkaleli hemşehrilerim 26. Dönem Milletvekilliği Adaylığı için MHP Genel Merkezinde müracaatta bulundum.  Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunar, destek ve dualarınızı beklerim? dedi. Öztürk Kırıkkale´den aday adayı olacak.



  • Cumartesi 22.8 ° / 12.4 ° Güneşli
  • Pazar 23.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Pazartesi 24.9 ° / 11.7 ° Güneşli