Anahtar Kelimeler: Muhteşem kutlama

Muhteşem kutlama

Muhteşem kutlama

KUTLAMA YAPILDI

Yahşihan Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak düzenlenen kadınlar günü etkinliğine yoğun ilgi oldu. Gecede sahne alan Ayşe Dinçer, Ahmet Savaş ve Ramazan Sarıyer konseri büyük ilgi gördü. Coşku dolu geceye Yahşihanlı kadınlar akın ederken, etkinliğe yaklaşık 2 bin kadın katıldı.

KUTLAMA YAPILDI

Yahşihan Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak düzenlenen kadınlar günü etkinliğine yoğun ilgi oldu. Gecede sahne alan Ayşe Dinçer, Ahmet Savaş ve Ramazan Sarıyer konseri büyük ilgi gördü. Coşku dolu geceye Yahşihanlı kadınlar akın ederken, etkinliğe yaklaşık 2 bin kadın katıldı. Yahşihan Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel düzenlenen etkinlik Yahşihanlı kadınlara unutulmaz bir akşam yaşattı. Gecede ilk olarak Kırıkkale’nin sevilen isimlerinden olan yerel sanatçılar Ramazan Sarıyer ve sonrasında Ahmet Savaş sahne aldı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Gecenin ilerleyen saatlerinde sahneye çıkan Ayşe Dinçer büyük coşku yaşattı. Topuklu ayakkabılarını çıkarıp lastik ayakkabılarını giyen Dinçer yaklaşık 2 bin kadına unutulmaz bir gece yaşattı. 2.5 saat boyunca yerinde durmayan, konseri sırasında izleyicilerin arasına giren Ayşe Dinçer, sandalye üstüne çıkarak türkülerini buradan da söyledi. Her yaştan kadının katıldığı konsere ilgi büyük oldu. Uzun bir aradan sonra konser keyfi yaşayan Yahşihanlı kadınlar sahneyi boş bırakmadı.

İLGİ YÜKSEK OLDU

3. yılına özel hazırlanmış müziği ile salona giriş yapan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz kadınlara karanfiller dağıttı. Daha sonrasında sahnede konuşma yapan Türkyılmaz, “Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli kadınlarımız, sizler olmasaydınız dünyadaki hiçbir şeyin önemi kalmazdı, sizin sevginiz ve başarınız dünyayı ısıtan tek güneştir ışığınız hiç sönmesin. Kadına yönelik iş alanının genişlemesi ve eşitlikçi koşullar sağlamak amacıyla çıktığımız bu yolda belediyemizde göreve geldiğimiz 31 Mart 2019 tarihinden bugüne kadar kadın personel sayımızı yüzde 100 artırdık.

PLAKET VERİLDİ

Emelimiz ilerleyen zamanlarda bu sayıyı daha çok arttırmaktır. Belediyecilik hizmeti demek sadece bir gruba dâhil olmak demek değildir. Bizim belediyeciliğimiz Yahşihan ittifakı belediyeciliğidir. Bu ittifakı sağlayanlarda siz değerli analarımız, bacılarımız, kardeşlerimiz ve siz değerli kadınlarımızdır. Değerli sanatçılarımız Ayşe Dinçer’e, Ahmet Savaş’a ve Ramazan Sarıyer’e bu önemli günde bizlerin teklifini reddetmeyip geldiği için çok teşekkür ederim. Neşet Ertaş’ında dediği gibi: Kadınlar İnsandır biz insanoğlu. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Kutlu olsun” dedi. Türkyılmaz sonrasında Ayşe Dinçer’e plaket takdim etti.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli