Anahtar Kelimeler: Muhtarlık harap olmuş!

Muhtarlık harap olmuş!

Muhtarlık harap olmuş!

Bu ne vaziyet beyler?

Cam çerçeve kalmamış!

Mahalleli çok tepkili

Tinerci yuvası olmuş

Kırıkkale’nin Etiler Mahallesi Muhtarlığı görenleri hayrete düşürüyor. Çünkü Belediye tarafından yaptırılan muhtarlık binası harap bir halde.

BİNA HARAP BİR HALDE

Kırıkkale’nin Etiler Mahallesi Muhtarlığı görenleri hayrete düşürüyor. Çünkü Belediye tarafından yaptırılan muhtarlık binası harap bir halde. Binanın camı ve çerçeveleri kırılmış, içindeki malzemelere zarar verilmiş, içerisi tinercilerin yuvası haline gelmiş durumda. Muhtarın kullanmadığı bina bu hale gelirken, mahalle muhtarının kendisine teslim edilen binanın bu hale gelmesine nasıl göz yumduğu bilinmiyor. Belediye’nin ise bina bu hale gelene kadar muhtara neden ses çıkarmadığı da ayrı bir konu.

BÜYÜK TEPKİ VAR

Mahalle sakinleri duruma tepki gösterirken, hem muhtar ve hem de belediyeye kızıyorlar. Muhtarın market işlettiği için binayı kullanmadığı ancak sahip de çıkmadığı öne sürülüyor. Belediye’nin de muhtara teslim ettiği bina bu hale gelmesine rağmen ses çıkarmadığı gözleniyor. Devlet malı sayılan binanı bu hale gelene kadar neden kimsenin duruma müdahale etmediği merak konusu. Muhtar ve Belediye’nin bu konuda bir açıklama yapması, binayı da eski haline getirmesi isteniyor.



  • Salı 24.5 ° / 12.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.6 ° / 13.8 ° Güneşli
  • Perşembe 25.5 ° / 14.7 ° Güneşli