Anahtar Kelimeler: Muhtar deşifre edecek

Muhtar deşifre edecek!

Muhtar deşifre edecek!

Muhtar deşifre edecek!

Kimse köyü kirletemez!

Köy yoluna ve çevresine çöp ve moloz dökenlere tepki gösteren köy muhtarı akıllı bir çözümle çöp dökülmesinin önüne geçmeyi hedefliyor. Muhtar kurduğu ekiple çöp dökenleri kamera ve fotoğraf makineleri ile görüntüleyerek deşifre edecek.

ÇEVRE KİRLİLİĞİ

Karşıyaka Mahallesi ile Ahılı Köyü yolu üzerine duyarsız vatandaşlarca gelişi güzel dökülen çöp ve hafriyat atıkları çevre kirliliğine neden oluyor. Duruma tepki gösteren halk, yetkililerden yardım isteyerek çöplerin kaldırılmasını, ayrıca çöp ve hafriyat gibi atıkların yol kenarına dökülmesinin önüne geçilmesini istediler. Dökülen atıklara tepki gösteren vatandaşlar, ?Köyümüz, doğasıyla, suyuyla bilinen, gelişen, güzelleşen ve her geçen gün büyüyen bir köy. Ancak, duyarsız vatandaşların yol kenarlarına çöp dökmesi kabul edilecek bir durum değil. Bu durum kentimiz insanlarına hiç yakışmıyor. Dökülen atıklar, hem çevre kirliliğine neden olurken hem de halk sağlığını tehdit ediyor. Yetkililerin bu duruma bir an önce engel olmasını bekliyoruz? diye konuştular.

CEZAYA ÇARPTIRILSINLAR

Konuyla ilgili açıklama bulunan Köy Muhtarı Davut Doğan ise yol kenarlarına çöp dökülmesinin önüne geçmek için ekip kurduğunu belirterek şöyle konuştu: ?Yıllardır duyarsız, kültürsüz insanlar tarafından köyümüz yolu başta olmak üzere bir çok alan çöp ve hafriyat gibi atık maddelerce kirletiliyor. Dökülen çöpler insan sağlığının yanı sıra doğayı ve tarım arazilerini tehdit ediyor. Artık sabrımız kalmadı. Bizde kurduğumuz ekiple çöp dökenleri gizlice kamera ve fotoğraflarını çekerek deşifre edeceğiz. İlgili kurumlara görüntüleri vererek cezaya çarptırılmalarını sağlayacağız.?



  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 31.3 ° / 19.6 ° false