Anahtar Kelimeler: örnek

Moda Life örnek oldu

Moda Life örnek oldu

Kırıkkale'de mobilya sektörünün öncüsü Modalife Mobilya "Sıcak Kalpler" sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kırıkkale'de öğrenim gören dezavantajlı 520 öğrencinin öğle yemeği ücretlerini karşılayacak.

ÖRNEK BİR ÇALIŞMA

Modalife Mobilya, "Sıcak Kalpler" Projesi ile 520 dezavantajlı öğrencinin öğle yemeklerini karşılıyor. Millî Eğitim Müdürlüğü ve Modalife Mobilya işbirliğiyle 2023-2024 eğitim öğretim yılında taşımalı eğitim alan okullarda eğitim gören 520 öğrenciye sıcak öğle yemekleri sağlanacak. Millî Eğitim Müdürlüğü, Modalife Mobilya firması ile gerçekleştirdiği "Sıcak Kalpler" sosyal sorumluluk projesi kapsamında, dezavantajlı öğrencilere destek olmaya hazırlanıyor. Bu özel projenin imza töreni, Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın ve Modalife Mobilya firması yönetim kurulu üyesi Halil Gökçe tarafından gerçekleştirildi.

 

BİLGİ VERİLDİ

İmza töreninin ardından açıklama yapan Millî Eğitim Müdürü Rıza Aydın, bu projenin 2023-2024 eğitim öğretim yılı sonuna kadar taşımalı eğitim verilen okullarda eğitim gören 520 dezavantajlı öğrencinin öğle yemeklerini Modalife Mobilya tarafından karşılayacağını belirtti. Aydın, projenin hayata geçirilmesindeki desteklerinden dolayı Modalife Mobilya firması yetkililerine teşekkür etti. Projeye göre, yeşil Vadi Şehit Musa Saydam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Otelinde pişirilen öğle yemekleri, görevliler tarafından kent merkezi ve ilçelerdeki okullara ulaştırılacak.



  • Cuma 23.6 ° / 14.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Cumartesi 19.2 ° / 11.6 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17 ° / 9.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu