Anahtar Kelimeler: Kırıkkale bitirdiler

MKE´yi ve Kırıkkale´yi bitirdiler

MKE´yi ve Kırıkkale´yi bitirdiler

MKE´yi ve Kırıkkale´yi bitirdiler

 

MKE ve hastaneleri ziyaret ettiler 

MHP´liler seçim çalışmaları kapsamında sabahın erken saatlerinde MKE Silah Fabrikası işçileri ile bir araya geldiler.

İŞÇİLERİ KAPIDA KARŞILADILAR

Sabahın erken saatlerinde mesaiye başlayacak olan işçileri fabrika girişinde karşılayan MHP´li adaylar Seyit Ahmet Göçer, Avukat Abdullah Pekgöz, İl Başkanı Erdal Baloğlu, Merkez İlçe Başkanı İlyas Canöz ve İl Başkan Yardımcısı Soner Gençer, MKE´nin üzerinde oynanan oyunları unutmamaları gerektiğini hatırlattılar.

ÇÖREK BÖREK YEDİLER

MHP Milletvekili adayı Göçer, 13 yılda MKE´nin ve Kırıkkale´nin kayıplarının tarih boyunca unutulmayacağını ifade ederek, ?MKE´yi küçültenler, özel sektöre peşkeş çekenler ve Güç Birliği adı altında defalarca toplanıp çay börek yiyerek Kırıkkalelilere, ?yatırım getiriyoruz´ pozu verenleri Kırıkkaleliler ve tarih asla unutmayacak? dedi.

ÖZEL SEKTÖRE İTTİLER

MHP Milletvekili adayı Avukat Pekgöz ise, ?Açılımcı Beşir Atalay´ın başkanlığını yaptığı Güç Birliği Platformu´nun Kırıkkale´ye ne kazandırdı? Büyük şovlar yaparak, bakanlar getirerek sözde temel atma töreni yapılan Silah İhtisas OSB inşaatı neden durdu? MKE´nin ve işçilerinin alın teri Milli Piyade Tüfeği´ni özel sektörün kucağına iten ve üzerinde kirli pazarlıklar yapanları asla unutmayacağız? dedi. 

SANDIKTA HATIRLAYACAK

Pekgöz şöyle devam etti: ?Kırıkkale´yi sanayi şehri olmaktan çıkarıp, tam anlamıyla emekliler şehri haline getirenlerin, genç nüfusu göçe zorlayanların, MKE işçi alımlarında kendi kadrolarını oluşturanların ve memleketin çocuğuna sahip çıkamayanları da Kırıkkaleliler sandıkta hatırlayacaktır.? 

HASTALARA MORAL ZİYARETİ

MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu ile Milletvekili Seyit Ahmet Göçer eşleri ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin ile birlikte Yüksek İhtisas Hastanesi´nde tedavi gören hastaları ziyaret ederek moral verdiler. MHP İl Başkanı Baloğlu, eşi Zekiye Baloğlu, Milletvekili Göçer, eşi Sevda Göçer ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Narin, Yüksek İhtisas Hastanesi´nde ayakta ve yataklı tedavi gören hastaları ziyaret ettiler. Poliklinik ve yataklı servislerde yer alan odaları bir bir gezen MHP´liler, hastalara geçmiş olsun dileklerinde bulunarak moral verdiler. Vatandaşlar MHP´lilere yakın ilgi gösterdiler.

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

İl Başkanı Baloğlu ve Milletvekili Göçer daha sonra hastane yöneticilerini ve personelini ziyaret ettiler. MHP´liler ayrıca sağlık sorunları nedeniyle görevinden uzak kalan ve yeniden görevine dönen Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Mustafa Boyabatlı´yı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. MHP´liler Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekimi Tekin Akça´yı da ziyaret ederek çalışmalarında başarılar dilediler.

SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

İl Sağlık Müdürlüğü ve 112 Acil Komuta Kontrol Merkezi´nde çalışan personeli  de ofislerinde ziyaret eden MHP´liler daha sonra bölgedeki eczane ve medikal marketleri gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler.

 



  • Cuma 18.2 ° / 9.7 ° false
  • Cumartesi 24.1 ° / 11.8 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 12.8 ° false