Anahtar Kelimeler: MKEK işçi alacak

MKEK işçi alacak!

MKEK işçi alacak!

MKEK işçi alacak!

İş arayanlara duyurulur!

MKE Kurumu personel alımı için ilan verdi. İş arayanlar için önemli bir gelişme olan bu konuda duyurular başladı.

KPSS ŞARTI NASIL?

Kurumdan yapılan açıklamada iş başvurusu yapacaklar için koşullar şu şekilde açıklandı: ?Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu 13 Belirsiz Süreli Daimi İşçi Personel Alımı İçin 4 Kasım 2015 Tarihinde İlanlar Yayınladı Başvurular Başladı. En Az Lise Mezunu, KPSS 60 Puan Almış Olmak Şart. Alımlar MKEK Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğü´ne Yapılacaktır. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu MKEK Çankırı Silah Fabrikası Müdürlüğü tarafından personel alım ilanları yayınlandı. Daimiş işçi statüsünde belirsiz süreli kamu işçisi olarak 13 kişi alınacağı duyuruldu. Başvurular İş Kur İl Müdürlüğü veya resmi internet sitesi üzerinden 13 Kasım 2015 tarihine kadar yapılacaktır. Ayrı yayınlanan 3 ilanda belirtilen şartlar aşağıda yer almaktadır.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlanlara başvuru yapabilmek için Çankırı Merkez, Çerkeş, Eldivan, Ilgaz, Kurşunlu, Orta, Şabanözü, Yapraklı, Atkaracalar, Kızılırmak, Bayramören, Korgun ilçelerinde ikamet şartı bulunmaktadır. Kimya Teknisyeni alımı için: Lise mezunları arasından Kimya bölümü mezunları başvuru yapabilecektir. Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS en az 60 puan almış olmak şart. 4 Kişi NC/CNC Tezgah İşçisi alımı için:  Lise mezunları arasından Makine Teknolojisi bölümü mezunları başvuru yapabilecektir. Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS en az 60 puan almış olmak şart. 8 Tesviyeci İşçi alımı için: Lise mezunları arasından Makine Teknolojisi bölümü mezunları başvuru yapabilecektir. Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS en az 60 puan almış olmak şart.

3 AYRI İLAN

İşkur internet sitesinde yayınlanan 3 ayrı ilana ulaşmak için ünvanlara tıklamanız yeterli. Kimya Teknisyeni Alımı. Tezgah İşçisi Alımı. Tesviyeci Alımı. MKEK 13 Kamu İşçisi Alımı 4 Kasım 2015 MKEK 13 Kamu İşçisi Alımı Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu işçi alımı MKEK 13 Kamu İşçisi Alımı 4 Kasım 2015 MKEK personel Alımı Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu personel alımı.



  • Cuma 26.5 ° / 14.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.9 ° / 16.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.5 ° / 16.2 ° Güneşli