Anahtar Kelimeler: piknikte buluştu

MKE piknikte buluştu

MKE piknikte buluştu

Makine Kimya Endüstrisi Genel Müdürü Yasin Akdere’nin düzenlemiş olduğu MKE çalışanlarına yönelik ‘MKE A.Ş. Ailesi ile Buluşuyor’ etkinliği düzenlendi.

PİKNİK DÜZENLENDİ

Etkinliğe Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Kırıkkale Belediye Başkanı  Mehmet Saygılı, MKE A.Ş Genel Müdürü Yasin Akdere, Türk Metal Sendikası'da Genel Başkan Yardımcısı Halil Erdal, Ankara 3 Nolu Şube Başkanı Nihat Zengin, Kırıkkale Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Murat Demirbaş, MKE A.Ş Genel Müdür Yardımcıları, MKE A.Ş Fabrika Müdürleri, MKE A.Ş işyerlerinde çalışanlar aileleri birlikte katıldılar.

TEŞEKKÜR EDİLDİ

Etkinliğe katılan Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğulu sosyal medya şu paylaşımda bulundu:  ‘MKE A.Ş. çalışanları ile " MKE A.Ş. Ailesi ile Buluşuyor" etkinliğinde buluştuk. Savunma sanayimizin motor gücü MKE birlik ve beraberliğiyle daha da güçlü bir şekilde dünyada sahne alacak. Mazluma umut, zalime korku….’Etkinliğe katılan bir diğer isim ise Kırıkkale Belediye Başkanı Sayın Mehmet Saygılı sosyal medya hesabından şu sözleri iletti : ‘MKE Genel Müdürü Yasin Akdere’nin ev sahipliğini yaptığı MKE  çalışanlarına yönelik düzenlenen etkinliğe konuk olduk. İşçi kardeşlerimiz ile bir araya gelip sohbet ettik, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyorum.’dedi.



  • Çarşamba 29 ° / 17.9 ° Güneşli
  • Perşembe 28.8 ° / 18.3 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 19.8 ° Güneşli